Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kis fiam miért rohongál...

Kis fiam miért rohongál kakilás közbe?

Figyelt kérdés
Már kiskora óta úgy kakilt,hogy rohongál oda vissza oda vissza ezt megcsinálta rengetegszer és egyszer csak megált és nyomta a kakit!Most,hogy már nincs pelenkánk ugyan ezt csinálja!Mitől van ez?2 napja folyamatosan ugrál mondja,hogy menjünk wc-re de nem kakil!Ráül és le is száll és utána kezdi az ugrálást előről majd a kakilást mondogatja!De eredménye nincs továbbra sem!Valami betegsége lehet?
2012. jan. 26. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem betegség, így szokta meg. Neked kellene rászoktatni arra, hogy ülve végezzük a dolgunkat, a játék meg vár.
2012. jan. 26. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsönek.

szerintem is megszokás. ülj oda vele fogd a kezét ha kell, és kakiljatok. pisilés gondolom megy.

de megmosolyogtatott kicsit a gyereked, elég vicces látvány lehet egy kívülállónak.

amúgy ettöl nem problémás a gyereked.

2012. jan. 26. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanezt csinálta a kisfiam, mindig rohangált, ha kakilnia kellett, addig míg nem talált egy jó búvóhelyet magának, ahol kinyomhatja (általában a szárító alá bújt be, amin lógtak a ruhák, ezért sokszor el sem pakoltam, inkább ráterítettem egy pokrócot, hogy el tudjon bújni).

Aztán mikor kezdtük elhagyni a kakis pelust, akkor is rohangált, mert nem akart a wc-be/bilibe kakilni, vagy addig rohant, míg be nem nyomta a kisgatyába, vagy míg meg nem sajnáltam (2 nap) és inkább visszaadtam rá a pelust. Kakilt és újra le lehetett róla venni.

Pisilni ügyesen pisilt már, de a kakilós pelust csak 3 hónappal később adta oda.

Szóval szerintem még nem "meri" odaadni neked a kakit. nem írtad mennyi idős, de én kakihoz lehet, hogy visszaadnám még a pelust.

2012. jan. 26. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
EGYÉRTELMŰ HOGY CSILLAPODIK AZ INGER MOZGÁS KÖZBEN,ÉS INKÁBB EZT VÁLASSZA MÁR TUDATOSAN.ÉN IS ELNEVETTEM MAGAM.. NAGYON ARANYOS!
2012. jan. 29. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Tisztára mint a kutyák. :D
2012. jan. 30. 05:09
 6/7 anonim válasza:
kisfiam*
2012. okt. 23. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért rohangál? Szaladgálás közben visszatartja, és csak amikor már nem tudja visszatartani, akkor kakál...
2013. jan. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!