Kis fiam miért rohongál kakilás közbe?
Igaza van az elsönek.
szerintem is megszokás. ülj oda vele fogd a kezét ha kell, és kakiljatok. pisilés gondolom megy.
de megmosolyogtatott kicsit a gyereked, elég vicces látvány lehet egy kívülállónak.
amúgy ettöl nem problémás a gyereked.
Ugyanezt csinálta a kisfiam, mindig rohangált, ha kakilnia kellett, addig míg nem talált egy jó búvóhelyet magának, ahol kinyomhatja (általában a szárító alá bújt be, amin lógtak a ruhák, ezért sokszor el sem pakoltam, inkább ráterítettem egy pokrócot, hogy el tudjon bújni).
Aztán mikor kezdtük elhagyni a kakis pelust, akkor is rohangált, mert nem akart a wc-be/bilibe kakilni, vagy addig rohant, míg be nem nyomta a kisgatyába, vagy míg meg nem sajnáltam (2 nap) és inkább visszaadtam rá a pelust. Kakilt és újra le lehetett róla venni.
Pisilni ügyesen pisilt már, de a kakilós pelust csak 3 hónappal később adta oda.
Szóval szerintem még nem "meri" odaadni neked a kakit. nem írtad mennyi idős, de én kakihoz lehet, hogy visszaadnám még a pelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!