Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért van az hogy első osztály...

Miért van az hogy első osztályban még vannak olyan gyerekek, akik pelenkát hordanak?

Figyelt kérdés
talán ennyire kényelmes nekik? egy pszihológus véleményét olvastam aki azt mondta hogy egyre jobban kihúzódik a pelenkás korszak és a gyerekek nagyon kötődnek a pelushoz, szeretik használni mert kényelmes, de azért 7-8 évesen már nem kéne használniuk!
2009. máj. 28. 07:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is ismertem egy olyan lányt akinek nem pelenkát hanem egészségügyi betétet kellett hordania azért mert nemérezte mikor kell pisilnie..De lehet hogy valami más..de szerintem ezért..
2010. máj. 22. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Velem is így volt, ahogy a # 10 írta.

Nappal teljesen szobatiszta voltam, de éjszaka nem ébredtem fel ha pisilnem kellett és bepisiltem. Nem minden éjjel, viszonylag ritkán 1-2 havonta egyszer fordult elő.

Semmilyen fogyatékosságom, sem szervi, sem lelki problémám nem volt, egyszerűen csak mélyen aludtam. És a legdurvább, hogy még 14 évesen(!) is előfordult.

Aztán kinőttem. Egyszer csak abbamaradt.

Emlékszem 7-8 éves koromban nem egy olyan osztálytársam volt, aki nem bírta ki a 45 perces tanórákat és bepisiltek órán. Velem ilyen szerencsére nem volt.

2018. jan. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!