Miért van az hogy első osztályban még vannak olyan gyerekek, akik pelenkát hordanak?
Figyelt kérdés
talán ennyire kényelmes nekik? egy pszihológus véleményét olvastam aki azt mondta hogy egyre jobban kihúzódik a pelenkás korszak és a gyerekek nagyon kötődnek a pelushoz, szeretik használni mert kényelmes, de azért 7-8 évesen már nem kéne használniuk!2009. máj. 28. 07:52
11/12 anonim válasza:
Én is ismertem egy olyan lányt akinek nem pelenkát hanem egészségügyi betétet kellett hordania azért mert nemérezte mikor kell pisilnie..De lehet hogy valami más..de szerintem ezért..
12/12 anonim válasza:
Velem is így volt, ahogy a # 10 írta.
Nappal teljesen szobatiszta voltam, de éjszaka nem ébredtem fel ha pisilnem kellett és bepisiltem. Nem minden éjjel, viszonylag ritkán 1-2 havonta egyszer fordult elő.
Semmilyen fogyatékosságom, sem szervi, sem lelki problémám nem volt, egyszerűen csak mélyen aludtam. És a legdurvább, hogy még 14 évesen(!) is előfordult.
Aztán kinőttem. Egyszer csak abbamaradt.
Emlékszem 7-8 éves koromban nem egy olyan osztálytársam volt, aki nem bírta ki a 45 perces tanórákat és bepisiltek órán. Velem ilyen szerencsére nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!