Miért pisil be 3 évesen?
Figyelt kérdés
3éves mult oktoberben és még néha bepisil nem szol hanem bemegy neki és akkor szol ogy cseréljem ki mert bepisilt.Szeptemberben lessz ovodás de félek tőle mi lessz ha addig nem szokik le erről,meg éjjel kell neki aludni pelenka.Mit lehet tenni hogy ne pisiljen be?Vagy éjjelre mit tanácsoltok?2012. jan. 2. 10:03
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell emiatt aggódnod. Csak magamból indulok ki.
Én ennyi idősen minden éjjel bepisiltem, és az oviba is a délutáni alvásnál. Anya, amikor jött értem, minden nap hazavitte az ágyam huzatját kimosni. :) Akkor így kellett.
És nem azért pisiltem be, mert nem keltem fel arra, hogy pisilnem kell, hanem azért, mert féltem az ágy alatt lévő gonosz szörnyektől, akik éjszaka behúznak az ágy alá, ha leteszem a lábam. :) He-he! Jó vicces visszaemlékezni!
Nekem mindig volt a lepedő alatt egy nagy szatyor anyagú védőréteg, így az ágy megúszta, és csak lepedőt kellett mosni minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!