Mit lehetne még tenni érte?
Ha eleve gyengébb képességű, akkor talán nem is baj, ha ismételni fog. Amikor én voltam általános iskolás, akkor már elsőben megpróbálták kiválogatni azokat a gyerekeket, akik gyengébbek és inkább jól megtanították az írást, olvasást, minthogy később nehézségük legyen. Így is volt olyan, aki két évvel utánam végzett, de nem ez volt jelleemző rájuk.
A lányod most kamaszodik is, neki az 1+1 gyök 3 -5 alatt is a legmenőbb cuccok, jó pasik járnak az eszében. Mégha úgy is néz ki, mint aki gondolkodik vszínű, h teljesen más jár az agyában. Továbbra se adjátok fel a korrepetálást, de ne legyetek túl szigorúak és készüljetek fel az évismétlésre.
Ez még csak a félév....év végéig van lehetősége javítani. A kamaszkor kezdete a 8. évfolyam, amikor is sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben:) A korrepetálást szerintem is folytatni kell -ha ezt anyagilag megengedhetitek, mert azért ez elég húzós...
A továbbtanulás nem érdekli? Pl. szerintem az is működő képes lehet, ha erre fókuszáltok és iskolát kerestek közösen. Hisz a továbbtanulási felvételiket hamarosan írják a srácok... Neki mindegy merre és hova? Az azért nem jó érzés az osztályban, hogy mindenkit felvettek valahová, neki meg marad a környék leggázabb sulija...de bukással sehová sem veszik fel....Én beszélgetnék erről vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!