Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kettő picit fiúval mikor lesz...

Kettő picit fiúval mikor lesz könnyebb?

Figyelt kérdés
Most 3,5 éves a nagyobbik és kettő lesz januárban a pici. Néha jól elvannak, de mintha egyre nehezebb lenne velük. Tudom hogy mindig más jellegű gondok vannak, de mikortól lesz "könnyebb"? Amikor nem hisztiznek mind a ketten? A nagy még dacos, a pici már kezdi..
2011. nov. 7. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálunk is,csak leányzok a gyerekek:)

A nagyobbik 2008 május,a kicsi 2010 február,szóval megértelek,bár jó tanácsot nem tudok adni!Pontosan mire is akarsz választ kapni?Sosem lesz "könyebb",mert ahogy nőnek,ugy halmozódnak majd a gondok is...

2011. nov. 7. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, sosem lesz könnyebb. Nekem azt mondta mindenki, hogy az első év után, aztán másfél, hát ez már sosem lesz könnyebb. Viszont annak örülök, hogy mindkettő fiú, 20 hó a korkül, könnyebb, mintha eltérő neműek lennének vagy nagy lenne a korkül. Így mindig van játszópajtás, nem kell cipelni őket más gyerekekhez, mert itt se játszóház se semmi, játszótér is tök üres ebben az időben. Legalább ők itt vannak egymásnak.
2011. nov. 7. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt mondta egy ismerős anyukája, ők is várták mikor lesz könnyebb, és kamaszként 17-18 évesként letépték egymásról a ruhát úgy összeverekedtek a fiaik. Úgyhogy talán sosem lesz könnyebb csak a probléma változik.

Az enyémek 5 és 3 évesek. Ma a pici elkezdett mesélni, végre valahára az oviról, hogy legózótt, de a nagy már le is hurrogta, ha szólok neki, légyszíves a Zalán beszél, akkor bevágja a durcit, ha komolyan rápirítok, akkor nekem esik az kicsi, ugyan már ne bántsam az ő testvérét. És nem lesz többet a barátom.

Úgyhogy mondjuk ennyi örömöm van, igazi véd és dac szövetség van közöttük.

De a kettős hiszti nekem is az agyamra megy.

2011. nov. 7. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem lesz könnyebb! Az én fiaim 12, 14 évesek. A versengés örökös, csak más és más formában jelentkezik. Remélem nem fogják agyoncsapni egymást :)
2011. nov. 8. 12:25
 5/5 anonim válasza:
Szintén:) az enyémek 7 és 3 évesek most kezdődnek igazán a gondok kettőjük között,együtt játszani már nem tudnak,a nagyobbik állítólag hiperaktív és figyelemzavaros,ennek ellenére az iskola nagyon megy neki,de amint hazaérnek,káosz,hiszti veszekedés,és egyik sem enged a saját igazából.Nagy ritkán eljátszanak max.1 órát együtt.Emléxem bátyáim is ilyenek voltak.
2011. nov. 10. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!