Az egyik óvónőnk pszichiátriai beteg, pánikzavarral és tömegiszonnyal szed gyógyszereket! Nem látszik rajta egyébként, hogy ilyen beteg! Csak most tudtam meg! Lehetséges, hogy így oviban dolgozzon? Ti kivennétek a gyereketeket az oviból emiatt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 21:08
11/14 anonim válasza:
Egészséges ember, mint olyan, nem létezik. A másik dada lehet, hogy cukorbeteg, akkor amiatt is kiveszed? Mert mi van, ha nem reggelizik, és bekómál? Ugyan már! Vihetnéd bárhová, de orvosi zárókat nem kérhetsz minden felügyelőtől! Semmi panasz nincs a munkájára! Szerintem felejtsd el!
12/14 anonim válasza:
Ha te jól végzed a munkádat, de pl. asztmás vagy vagy cukorbeteg, örülnél ha kirúgnának, vagy az ügyfeleid nem dolgoznának veled, hanem keresnének mást?
Teljesen érthető, hogy izgulsz a gyermeked épsége miatt, de ha semmi panasz nem volt az ovónőre, kivenni ez okból nem érdemes.
13/14 anonim válasza:
a testverem is panikbeteg,10 eve a legjobb tanarnok egyike.ez is csak egy betegseg.
14/14 anonim válasza:
Istenem, sok szűk látókörű, tudatlan ember... Én is pánikbeteg vagyok, és még azon is gondolkodom, hogy a pszichológusi pályát választom. Sok könnyű életű, életében nem szenvedett ember ossza az észt, hogy igen, ő kivenné... Hadd ne írjam, mit kívánok az ilyennek. Én is tömegiszonyos vagyok, és? Szerencsére nem abban a világban élünk, ahol az ilyenek véleménye számítana, és igenis kapunk munkát, lehet, hogy hamarabb, mint a sok ítélkezős, szűk látókörű marha... Na már csak az ilyen emberek miatt is elvből utálom az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!