Ha úgy érzem, nem boldogulok a 4 éves fiam nevelésével hova forduljak? Nevelési Tanácsadóba?
Figyelt kérdés
Nekem kellene szakember vagy neki?2011. szept. 3. 14:57
11/12 anonim válasza:
Köszi a választ.Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokára van időpont.Hasonló a helyzet nálunk is.Hiába kislány, egyszerűen nem lehet bírni vele.Nem lehet rá hatni semmivel.Mindent ötvenszer el kell mondani és akkor is folytatja.Nem akar szót fogadni.Csúfolódik stb...Szinte mindenért megy a hiszti, üvöltés, ordítás.Ő is valószínűleg hiperaktív, mert egy percre nem áll meg.Minden percben mozog valamije.Az utcán sem tud menni szépen, mert majd szétesik úgy mozog, ugrál.Az üzletben való viselkedést ne is említsem.Csoda, ha a legfelsőbb polcra nem mászik fel.24 órában kell vele foglalkozni szinte. Ami nehezít, hogy van egy kistesó.Az érdekesség az oviban meg kis csendes.(el sem hiszem)Már nem tudok mit kitalálni.Jó lenne pár ötlet, ezért is gondoltam én is a nevelési tanácsadóra.De még nem döntöttem.
12/12 anonim válasza:
Akkor mért hagyod magad lebeszélni??Hisz azért vannak, hogy megpróbáljanak segíteni, akár egyéni,akár csoportos foglalkozással.És minél hamarabb kezdik el,annál jobb.
Kérj csak szépen időpontot és menjetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!