Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Érdemes Nevelési tanácsadóhoz...

Érdemes Nevelési tanácsadóhoz menni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy segít-e a problémás/ "viselkedészavaros" gyereken,ha elviszem oda?
2009. ápr. 14. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nekünk az oviban van.szerintem sokat segitett,nekem is és a lányomank is.csoportos foglalkozások is vannak,hogy rájöjjön hogy más is él a földön.
2009. ápr. 14. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
A nők lapjában van egy zsidó csávó, nagyon vágja az ilyen jellegű problémákat. Szerintem írj neki vagy ha van könyve, vedd meg. Igazán intelligens ember és komoly szakértő.
2009. ápr. 15. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen, érdemes, aztán az hogy neked tud-e érdemben segíteni, az az adott segítőtől, ill. tőletek is függ, tartani semmiképp nem kell tőle, neki ez a szakmája, munkája, bizonyára több a tapasztalata, esetleg felveheti a kapcsolatot más hozzáértőkkel
2009. ápr. 15. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen

már be is jelentkeztünk :(

2009. ápr. 16. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
kineziologust is ajánlom, segit feloldani a gyermekben megbuvo félelmeket,segit a lelki problémákon.testgyakorlatokat kell a gyermekkel otthon végezni.
2009. ápr. 17. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ajánlanám még,hogy keress egy gyógypedagógust.Ő is meg tudja állapítani,hogy mi a gond.
2009. ápr. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!