Érdemes Nevelési tanácsadóhoz menni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy segít-e a problémás/ "viselkedészavaros" gyereken,ha elviszem oda?2009. ápr. 14. 18:28
1/6 anonim válasza:
nekünk az oviban van.szerintem sokat segitett,nekem is és a lányomank is.csoportos foglalkozások is vannak,hogy rájöjjön hogy más is él a földön.
2/6 anonim válasza:
A nők lapjában van egy zsidó csávó, nagyon vágja az ilyen jellegű problémákat. Szerintem írj neki vagy ha van könyve, vedd meg. Igazán intelligens ember és komoly szakértő.
3/6 anonim válasza:
szerintem igen, érdemes, aztán az hogy neked tud-e érdemben segíteni, az az adott segítőtől, ill. tőletek is függ, tartani semmiképp nem kell tőle, neki ez a szakmája, munkája, bizonyára több a tapasztalata, esetleg felveheti a kapcsolatot más hozzáértőkkel
4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen
már be is jelentkeztünk :(
2009. ápr. 16. 18:21
5/6 anonim válasza:
kineziologust is ajánlom, segit feloldani a gyermekben megbuvo félelmeket,segit a lelki problémákon.testgyakorlatokat kell a gyermekkel otthon végezni.
6/6 anonim válasza:
Én ajánlanám még,hogy keress egy gyógypedagógust.Ő is meg tudja állapítani,hogy mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!