Hová menjünk osztálykirándulni?
27-en vagyunk, végzős osztály, 3nap-2éjszakára mennénk... persze belföldön és szeretnénk ha nem lenne túl drága (a drága osztályomat ismerve ink. OLCSÓ) és ha lenne félpanzió
Ötletek? Tapasztalatok?:)
Balatonszárszó, ELTE hotel..
van medence is, kis bolt az ebédlő mellett, van csocsó és biliárd is! A szobák általában 5 személyesek, nézz utána a neten, nagyon jó
Életem legszuperebb osztálykirándulása Orfűhöz kötődik.
Amúgy meg tök mindegy, ha jó a társaság, élmény lesz, bárhova is menjetek.
Orfű:
A vendégház a Pécsi-tó gátjától 100 méterre helyezkedik el. A távolsági busz megállója közvetlenül a szálláshely előtt található, így a tömegközlekedéssel érkező csoportoknak szinte nem is kell gyalogolniuk. A központ 2 km-re van. Befogadóképesség: 76 fő.
A vendégház két épületében a szobák eloszlása a következő:
1. épület: 7 db 4 ágyas, 2 db 6 ágyas szoba (emeletes ágyakkal és heverőkkel) külön fürdőkkel. Az épületben teljesen felszerelt konyha található TV-vel és hűtővel.
2. épület: 4 db 6 ágyas, 1 db 2 ágyas, 2 db 4 ágyas szoba 1 db 1 ágyas (emeletes ágyakkal és heverőkkel). A szobákhoz külön fürdő tartozik. Ebben az épületben egy 60 m2-es társalgó van (TV, hűtő és felszerelt konyha van benne).
A szálláshely önellátó, két jól felszerelt konyhát tud biztosítani a csoportok részére. Nem önellátó csoportok részére az étkezés a közelben lévő (40 méterre) étteremben is megoldható.
A vendégház körbekerített, zárt udvarral és saját parkolóval
rendelkezik. Az udvar kiválóan alkalmas bográcsozásra, szalonnasütésre és grillezésre.
A szálláshely 2. épülete (35 főig) fűthető. Fűtési időszakban a helyszínen fűtési díjat kell fizetni a helyszínen: 900 Ft/fő/éj.
Nyitva tartás:
1. épület: április 15 - október 15.
2. épület: egész évben
Szolgáltatások:
társalgó
jól felszerelt konyha
ping-pong
kispályás focipálya
kosárlabdapálya
játszótér
tűzrakóhelyek
bográcsozási lehetőség
zárt parkoló
Kirándulási és programlehetőségek:
Túra Tekeresben (helyi védettségű régi lakóházak)
Abaliget (Cseppkőbarlang, Denevérmúzeum - 3 km)
Strand (Orfű, Magyarhertelend - 5 km, Sikonda - 10 km)
Mecseki túrák
Vízi sportok, horgászat
Orfűi Malom-múzeum (melyben ma is őrlik a búzát)
Pécsen: Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium. Zsolnay Porcelánmanufaktúra, MecseXtrém Park, bowlingozás, Mecseki túrák (TV-torony), Hullámfürdő - strand
Pécsi Cool-túra - kulturális és interaktív-városfelfedező program
Pécsi Múltfürkész programcsomagok
A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.
az orfűi linket én küldtem. szintén tanár vagyok :)
mi már többször is voltunk ott (mindig más-más osztállyal), és bizton állíthatom, hogy az ár-érték arány szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!