Miért túrja az orrát?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves fiam és hiába csapok a kezére meg hiába szólok neki hogy ne tegye nem hagyja abba.Mit tegyek?
2011. júl. 13. 02:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Továbbra is szólj, ne csapkodd, csak huz el a kezét az orràtól. Szólj, hogy idegesit téged, mert igy egy csúnya orrtúró kismalacnak néz ki, az oviban a lányoknak nem fog tetszeni igy:)
2011. júl. 13. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne érts félre, de bélférgességet vizsgáltak már neki? Beszélj a gyerekorvossal, ő segíteni fog.
2011. júl. 13. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Tényleg vizsgáltassátok ki bélférgességre. de ha nincs probléma, legalább arról próbáld meggyőzni, hogy mások előtt ne csinálja.

Egyébként azért túrja, mert az jó érzés. Sok felnőtt is csinálja, csak ők már tudják, hogy nem illik, és mások előtt nem teszik.

2011. júl. 13. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Még az is eszembe jutott, hogy lehet allergia is. Nekem elég durva pollenallergiám van, a torkom, fülem, orrom is viszketni szokott.
2011. júl. 14. 13:55
 5/6 anonim válasza:
Próbáltad már pl erőspaprikával bekenni a kezét? Sztem hamar leszokna róla.
2011. júl. 18. 00:13
 6/6 anonim válasza:
Szerintem próbáld továbbra is nevelni de nem üsd meg. Az egyik testvérem is csinálja (öcsém) ráadásul mindig letagadja hogy ő nem is. Majd rájön, mikor a csajokkal lesz dolga hogy a fikázás kissé gusztustalan. Én nem tehetek csak annyit, hogy nem rázok kezet vele :))
2011. júl. 25. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!