Eröltessem a kislányomnál hogy egyedül tudjon menni?
Figyelt kérdés
A kislányom most 17 hónapos.Sajnos corpus callosum hiánnyal született.Azt mondták hogy le lesz maradva a társaitól.Jár hozzán egy gyógytornász ö vele elértük azt hogy a lányom másszon és felálljon azota gyakoroltattam öt kézen fogva menni is.Nagyon ügyes annyira szeret menni hogy már egy kézzel vezetem öt.De arra is ráakarom vezetni.hogy egyedül is mennyen csak kár hogy fél.Azt mondták nekem eröltessem nála.Igy volt az ülésnél is kitámasztottuk állandoan azóta felül és az állásnál is igy volt azota tud felállni2011. jún. 22. 08:50
1/5 anonim válasza:
Ha jár hozzátok gyógytornász akkor szerintem mindenképpen rá hallgass. Az ő véleménye legyen mérvadó. Az írod sok mindent elért nála. Gondolom valahol bízhatsz is akkor benne. Persze, hogy te akár a lehetetlent is el szeretnéd érni, de ő talán reálisabban látja a dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Fiam is félt eleinte egyedül menni,mindig fogni kellett a kezét,mivel igy érezte magát biztonságba.Egyszer a kezem helyett egy macit adtam a kezébe,ettől is biztonságba érezte magát és simán sétált egyedül. Probáld ki te is,h a kedvenc játékát fogja.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leirni hogy hiába adok bármit a kezébe eldobja és csak belém akar kapaszkodni
2011. jún. 22. 09:18
4/5 anonim válasza:
Az én lányom teljesen egészséges, mégis 18 hónapos koráig vezetni kellett. Nem volt hajlandó egyedül közlekedni. HA elengedtem, akkor inkább lement négykézláb, és mászott tovább. Még a tesói után is úgy rohangált, hogy apa futott vele :-D
Szerintem, ha úgy érzi, akkor úgyis elindul egyedül is. Addig meg ne erőltesd.
5/5 anonim válasza:
ne eroltesd semmikepen sem! az en kislanyom 16 honapos es csak ugy jarkal, ha az ujjamat fogja(mert ha nem, akkor nyujtja a kezet felem es nyuszorog vagy lemegy 4kezlabba), amugy bemutatta mar, hogy tud o jarni, csak nem akar! en nem aggodom miatta! nem fogja orokke fogni a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!