Praktikák csecsemő megfázására?
Figyelt kérdés
Tudtok valamit tanácsolni megfázására?nem lázas,csak folyik az orra meg hapcizik.Az orvos nem irt föl neki semmit .2011. jún. 22. 08:48
1/5 anonim válasza:
Anyatejes táplálás, orrszívás, és ha sűrű az orrváladéka, akkor tengervizes spray/csepp (van belőle egészen piciknek való is).
A hőmérsékletét azért rendszeresen mérd, hogy ha esetleg belázasodik, akkor időben közbe tudj lépni.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy 6 hónapos a kicsikém.
2011. jún. 22. 09:06
3/5 anonim válasza:
Én még annyival kiegészíteném az első válaszolót, hogy hagytam, hogy sokat tudjon aludni, a védőnőnk még azt is mondta, hogy szép napos időben menjünk el vele sétálni.
4/5 anonim válasza:
Az orrcsepp helyett anyatejet is cseppenthetsz az orrába.FElesleges kiszivni meg ilyenek. 14hós baba anyukája.
5/5 TKI Ibolya válasza:
A doktor nénim azt tanácsolta cseppentsek a pici orrába egy-egy csepp anyatejet.Bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!