Mit szóltok, hogy egy kilenc éves kislány nem tud hintázni, képtelen megtanulni?
Figyelt kérdés
És nem öltözik egyedül, a tesitől rosszul van..
Normál általánosba jár, matekből kiemelkedő, verset, dalokat könnyen tanul, emlékezete kiváló...
Mit gondoltok?
2011. jún. 14. 14:43
11/11 anonim válasza:
Nekem van két 5 éves kis tesóm 14 évesen elegem lett abból hogy segítenem kellett nekik az öltözködésben és lökdösni kellett a hintát iskolaidőben mikor ráértem megmutattam nekik hogy kell lökni a hintát és segítettem is nekik azóta egyedül kimennek és hintáznak. Az öltözködéssel még bajba vagyok mert mindent fordítva vesznek fel. De inkább fordítva minthogy ne vegyék fel. Azóta mondom nekik hogy a papír legyen mindig hátul és megértik 1 hónapja büszkén nézem őket hogy öltöznek és mennek ki játszani. 3 hónapba telt de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!