Miért nem kakil a bilibe vagy a wc-be?
Szia!
Nekem 2 éves a kisfiam, és ugyanez a helyzet. Nekünk is egyszer sikerült, de már mindenféle praktikát bevetettem.
A pisilésre a "felejtsd el a pelust , elmo! " dvd vált be, kombinálva a bilitündérrel, aki matricát hozott minden pisiért a wc csempére.
Most azt beszéltük meg, hogy megnyomhatja a briest ha kaka is lesz, de egyenlőre még nem megy.
Előző vagyok, szóval azt akartam írni, hogy ezeket a praktikákat bevetheted, hátha nektek meghozza a kakát, a dvd szerintem jól van összerakva.
Judy
Én még nem vagyok anya, de unokaöcsik miatt elég sokmindent sikerült eltanulnom.
Nem szabad kényszeríteni a gyereket, hogy most oda kell kakilnod és kész, mert az csak idegességet vált ki belőle és mégannyira se fog menni, ösztönözni kell rá. :) Pl ha van nagyobb testvére, akkor ő elmondhatná neki, hogy ez milyen felnőttes, és jó dolog, és csinálja ő is így. :) Aztán persze ha sikerül, akkor nagyon meg kell dícsérni, esetleg valami jutalmat is ki lehet találni :)
Unokatesómék egy-egy sikernél mindig közös táncba kezdtek :) Az egész család ott táncolt idióta lépésekkel a kis sráccal, amikor sikerült, és egy pár ilyen alkalom után teljesen természetessé vált, hogy ott kell elvégeznie dolgát :)
Az édesanyák biztos tudják mi az a dolog, amin jót nevet a gyermekük, és amivel ösztönözni lehet. Náluk a bátyó és a pingvin tánc volt az! :)
Szia! Engem az érdekelne,hogy milyen gyakori, és milyen az állaga.Ne ijedj meg nem ez a perverzitásom,csak nekem nagyon
rossz tapasztalatom van."Nyertem "két fiút a férjemmel ,mind a kettőnél komoly gondok vannak a kakilással,ami hétköznapi székrekedéssel indult kb.1,5 éves korukban.Most is gyakran a nadrágba ürítenek (10,16 évesek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!