Hogyan vegyem már el a gyermekemtől a rózsaszín mackót? Mindig avval alszik
sehogy
amig nem megy nála lány aludni,addig had aludjon azzal
(majd ha viszi a lányt,akkor kérdezd meg h nem teszi-e el a polcra:))
Én is plüssel alszom, ha nincs itthon a párom, pedig 24 éves vagyok.
Nincs ebben semmi ciki.
Az hogy a maci rózsaszín, nem jelent semmit. Ha kék lenne, már aludhatna vele? ;)
8 éves, én a helyedben örülnék neki, hogy még gyerek tud maradni. A mi világban a kiskölykök már a legelképesztőbb körökben lógnak az éjszakában (akár 8 évesen is, sajnos láttam ilyet nem egyszer). Örülj neki, hogy a macit ölelgeti éjszaka és nem a rendőr szedi valamelyik sikátorból össze az éjszaka közepén!
Had legyen még egy kicsit gyerek! Még van jópár éve felnőni. Majd ha barátnője lesz, biztos őt fogja ölelni a mackó helyett. :))
Én két macival alszok. Az egyiket születésem után kaptam - a maci nagyobb volt, mint én -, a másikat pedig apától - az egy kis panda.
Ha pasim lesz, ő költözik a helyére, ám ők mindig is a szívemben maradnak, és fontosak lesznek számomra.
22/L
el ne vedd tőle.
anyám elvette tőlem a kispárnámat. kellett egy pár év mire megemésztettem. nagyon haragudta rá.
gondold végig, lehet, hogy neked ciki, de megéri, hogy haragudjon rá a fiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!