Egy 7 éves kislánynak lehetnek kamaszkorra jellemző dacos tünetek?
Magyarul kamaszodhat már 7 évesen?
Két hete megváltozott a viselkedése,visszadumál,mismásol,elodázza a leckét,mellébeszél,csapkod,dacol ha fogat kell mosni,nem ezt a ruhát akartam felvenni,én ezt nem eszem meg stb...és képes akkor vacsi nélkül lefeküdni,de akkor sem.És nem tökfőzelékről vagy sóskáról van szó.Csak a barátnők,a tv,(hannah M.)ezek jönnek be neki.Kéne neki egy pofon,néha ugy érzem.
Hannah Monatana nálunk is tiltólistán van. Amikor bejött és a csajok barátnői kezdtek róla mesélni, mondtam hogy oké, egy részt nézzünk meg közösen, utána döntök.
Aztán mondtam, hogy fel ne vegyék ezt a stílust, mert nem tűröm el.
Kis szigort be lehet vezetni, hogy pl. csak akkor nézhet mesét, ha előtte teljesítette a kötelességeit (lecke).
Annak esetleg nem ártana utánajárni, hogy mi változott két héttel ezelőtt. Pl. iskolában új barátnő, családi problémák (válás, haláleset), stb.
Viszont kérhetsz tanácsot az iskola pszichológustól. Meg beszélni kéne a tanárral, hogy a suliban volt-e változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!