AUTISTA gyermekeket lehet-e gyogyitani, ha meg 1-3 ev közöttiek, es Hol?
A kislany unokam 28. honapjaban van es Autista tüneteit mutatja, de azt mondtak az orvosok, hogy ezt egesz pontossan csak 3 eves kortol lehet megmondani.
Terapiara jarunk vele heti 3 alkalommal. Az arca nagyon szep, nincs edeformalodva, a tünetei, hogy az egyik percben csendes, a masikba dühkitöresei vannak. Nehezen akar tanulni beszelni, a közösseget szereti, ha foglalkoznak vele, es nem akar eleg sok dolgot megfogni, a kis kezeit olyankor ökölbe szoritja.
Ez milyen sulyos tünet akkor nala??
Egyebkent köszönöm az eddigi valaszokat, varom a tovabbi informaciokat.
Az autizmus nem genhiba, hanem fejlődési rendellenesség. 3 éves kor alatt nem is diagnosztizálnak autizmust. A korai felismerés és a megfelelő fejlesztés sokat segíthet az állapot javításán.
Bár csodák nincsenek, az én oxigénhiánnyal született fiamnak sokat segítettek itt: [link]
Foglalkoznak autistakkal és sullyosan sérült gyerekekkel is.
Az orvostudomány mai állítása szerint az autizmus nem gyógyítható. Ugyanakkor vannak kutatási eredmények, amelyek ennek az ellenkezőjét bizonyítják. Nézd meg a következő oldalt: www.gaps.me Angolul jelenik meg, de jobbra fenn a magyar zászlóra kattints. Én akkor hallottam erről az oldalról és erről a terápiáról, amikor egy ismerősöm kisfia ezzel a módszerrel meggyógyult az autizmusból. Nagyon megdöbbentett, hogy egyébként semmit sem lehet erről hallani, pedig egyre több az autista gyerek.
Nézd meg ezt az oldalt is: [link]
Most voltunk el a kislannyal az eves kötelezö vizsgalaton, es a doktornö most meg a lapjara irta, hogy "Rett" szindroma, ami csak a kislanyoknal fordulhat elö.
Ki tud erröl bövebbet mondani?
A masik, hogy Budapestre a Vadaskert alapitvanyhoz kell menni.
Kerdeztük a Dr.nöt, hogy az ottani kezeles ingyenes, vagy penzbe kerül, de nem tudta ra a valaszt.
Esetleg hallott mar valaki erröl az alapitvanyrol? - es hogy fizetni kell-e a kezelesekert?
Varom tovabbi szives valaszukat, segitsegüket elöre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!