Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mikor, hol romlanak el a...

Mikor, hol romlanak el a gyerekek?

Figyelt kérdés
Mikor lesz az édes kisbabából az osztálytársát agyonverő, kislányokat megerőszakoló, tanárokat megverő szörnyeteg? Mit tehetünk? És amit teszünk az elég-e? Folyton azon jár az eszem, hogy hiába minden erőfeszítés, otthoni jó példa, következetes nevelés, egyes műsorok tiltása, amint közösségbe kerül a gyerek elveszik... akkor minek törjem magam? Azt olvastam, hogy Sztálint is nagyon szerette az anyukája, testvérei közül egyedül ő maradt életben, óvta, babusgatta az anyja, otthon tanítgatta, foglalkozott vele. És mégis mi lett belőle. Valami hasonlót olvastam Hitlerről is, bár neki voltak konfliktusai a nevelőapjával, de akkor is, biztos nem tömeggyilkosnak nevelte az anyja! Mégis, mit lehet tenni? Ti nem féltek attól, hogy milyen ember lesz a gyereketek, ha felnő?
2009. febr. 3. 12:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Kel egy kis szigorussag,hogy ne menyenek el egyfele,mindent megengecc nekik,vigyazol ra,babusgatod nem lecc jo ember belole,mindig majd elvarja hogy kiszolgaltassak,es minden tinedzser gyereknek uzenem,hogy szeressetek nagyon az anyakat,mert megerdemlik....15/L:)
2010. ápr. 25. 20:55
 12/12 anonim válasza:

iskolában hol máshol xD

igen le lehet pontozni és igazatok van 16 éves vagyok és gimnáziumba járok.de szerintem az iskola az ami elrontja a gyerekeket

2010. máj. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!