Miért csinálják ezt?
Féltékenységből csinálják, amit csinálnak, benned látják a fő riválist. Sajnos szinte minden iskolában vannak ilyen "menő" lányok, akik csak csapatban érzik magukat erősnek, de akkor nagyon.
Ne higgy nekik, ez a legfontosabb! Szép vagy, épp ez a fő bajuk. Valószínűleg még egyéniséged is van, ha már így kiszúrtak maguknak.
Amit én tettem anno hasonló esetben: a legnagyobb hangú lányt akkor kaptam el, amikor egyedül volt. Bent a wc-ben a falhoz nyomtam, és megkérdeztem, mi a baja velem. A válasz meglepő volt: "semmi, csak szórakozunk". Hát megkértem szépen, hogy hagyjanak békén, és lőn, miután újból együtt voltak csapatban, már nem szidtak tovább.
Ne lássák, hogy félsz tőlük, merj nyíltan eléjük állni, és le fognak rólad szállni. Túl magas a hormonszintjük, ettől ilyen idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!