Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
van a suliban néhány gyerek és akármerre megyek,mindig jönnek utánnam és azzal szivatnak hogy mindenféle nevet kitalálnak nekem...meg olyanokat mondanak hogy milyen ronda vagyok,meg ilyenek...és ez volt év elején,mostmár ott tartunk hogy az iskolában az egész felső tagozat engem cseszeget,közben szerintem nem is vagyok ronda...mármint nem azt mondom hoghy egoista lennék,hanem ezt úgy értem hogy én legalábbis meg vagyok elégedve a külsőmmel...de ha smink nélkül látnak,az a bajuk hogy ha már olyan rusnya vagyok,miért nem sminkelem legalább magam??!!! ha meg kisminkelem magam akkor meg lerib*ncoznak meg olyanokat szólnak be hogy már eddig is ronda voltam de így...és nem tudom kinek higgyek,mert a barátnőimet emg tesómat is megkérdeztem ohgy tényleg ilyen ronda vagyok e és azt mondták hogy szép vagyok...csak nekik meg azért nem hiszek mert félek hogy csakazért mondják ezt mert ugye ismernek és nem birom a kritikát...meg gondolom a barátnőjüket cak nem cikizik...viszont 13 éves vagyok és volt már 14 és 15 éves pasimis szahl ennyire ronda nem lehetek...szerintetek miért csinálják akkor ezt???!!! pedig ha körbenézek,látok magam körül néha olyan lányokat hogy sokkal rondábbak meg kövérebbek nállam és mégis őket békénhagyják :S
2011. jan. 13. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Féltékenységből csinálják, amit csinálnak, benned látják a fő riválist. Sajnos szinte minden iskolában vannak ilyen "menő" lányok, akik csak csapatban érzik magukat erősnek, de akkor nagyon.

Ne higgy nekik, ez a legfontosabb! Szép vagy, épp ez a fő bajuk. Valószínűleg még egyéniséged is van, ha már így kiszúrtak maguknak.

Amit én tettem anno hasonló esetben: a legnagyobb hangú lányt akkor kaptam el, amikor egyedül volt. Bent a wc-ben a falhoz nyomtam, és megkérdeztem, mi a baja velem. A válasz meglepő volt: "semmi, csak szórakozunk". Hát megkértem szépen, hogy hagyjanak békén, és lőn, miután újból együtt voltak csapatban, már nem szidtak tovább.

Ne lássák, hogy félsz tőlük, merj nyíltan eléjük állni, és le fognak rólad szállni. Túl magas a hormonszintjük, ettől ilyen idióták.

2011. jan. 13. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
mert (ahogy te is írtad) észreveszik, aki nem bírja a kritikát. ezvan, el vagy kényeztetve, otthon csak szépet jót mondanak és nem bírod elviselni hogy nem vagy tökéletes. ebből adódóan megcsináltad, megcsinálták neked a bajt.
2011. jan. 13. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
attól hogy nem birom a kritikát,nem vagyok elkényeztetve :DDD pont az hogy a szüleim le sz*rják nagyívből az életemet,vernek minden kis apróságért,nemongyad hogy elvagyok kényeztetve,léccives :P
2011. jan. 13. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:
és az első válaszoló: Nagyon köszii!! :P Sokat jelentett amit mondtál! :D igazad van,majd megmondom nekikhogy szálljanak le a magas lóról :DD
2011. jan. 13. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor meg az a baj, hogy le vagy szarva és nem kapsz figyelmet. az a figyelem is ilyen negatív.
2011. jan. 17. 18:08
 6/6 A kérdező kommentje:
:S
2011. jan. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!