Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ezen már nem lehet változtatni...

Ezen már nem lehet változtatni? A tanárok szemében az osztályunk mindig egy "hü*ye osztály" marad? És csak azért a 3-4 ember miatt?

Figyelt kérdés

13 éves, 7. osztályos lány vagyok. Egész alsó tagozatban mondhatni: álomosztály voltunk. Az egész 5. osztálytól változott meg, amikor jött egy-két új, de annál fegyelmezettlenebb fiú. Most ott tart az osztály, hogy a tanárok csak rólunk beszélnek a tanáriba, sőt azt mondták, hogyha nem javul meg az a pár fiú, akkor óránként dolgozatot fog íratni - de nem csak velünk, hanem az egész osztállyal - de hiába! A fiúkat nem érdekli az egész, ők csak egy jót röhögnek rajta. Például irodalom-, és nyelvtanórán képtelenség figyelni, mert az a pár fiú egész végig dumál, szemtelenkedik a tanárral, nem csinálja a feladatot, röhögnek, és még sorolhatnám...

Az a pár gyerek, aki pedig figyelni szeretne, nem tud. Van, amikor a tanárnő a nagy hangzavartól el sem tudja magyarázni az egész anyagot: ekkor itthon kell újra és újra elolvasni, megérteni, vázlatot írni, stb...

Kérdésem, hogy ezen hogy tudnánk mi, osztálytársak változtatni? Mert a tanárok csak azt mondják, hogy: ezen csak mi tudunk változtatni (mármint az osztály). De hogyan?

2010. nov. 6. 07:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk középsuliban volt ilyen hogy az osztály dumált és én/néhányan nem tudtunk figyelni. tanulni szerettünk volna,de nem jött össze. Egyszer elegem lett az egészből,felálltam és elkiabáltam magam: A rohadt (k*rvát mondtam asszem:D) életbe fogjátok már be a lepcses pofátokat! Nagyon ideges voltam,tanár is,de főleg az osztály meglepödött,elhallgattak.Nem is dumáltak többet. Azon lepődtek meg főleg h én tudok csúnyán beszélni:D:D:D (Én egy kb 170magas,40kilós szemüveges emberke voltam...) De látni kellett volna őket.Egész szünetben engem kérdeztek h mi a szösz,tudok csúnyán beszélni_:D:D S még nem is kaptsm figyelmeztetőt,tanár is megköszönte:D:D (Most 25/L s 175c magas és 55kiló:D:D) (Bocsánat modik:D)
2010. nov. 10. 17:55
 12/13 anonim válasza:
100%

Nálunk általánosban egyszer volt olyan h 2 ember miatt írtunk, persze mindenkinek egyes lett mert olyat kérdezett a tanár amit épp elakart magyarázni.

Szünetben le is rendeztük velük. Nem lett nagy bajuk csak az egyiknek kiesett egy foga de utána érdekes módon nem volt velük gond. :)

2010. dec. 5. 21:40
 13/13 Saviour válasza:
Basszuss... te ki vagy??? 13 éves vok 7.es és pont ugyanez szóról szóra....miattuk irunk dogákat és egyest is kapunk persze.. ja meg hát nekünk kell változtatni pont pont pont... jesszussss úgy utálommm!!!!!!!!!
2012. jan. 29. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!