Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a 26 hónapos...

Mit tegyek ha a 26 hónapos kisfiam minden éjjel felsír és nem tud visszaaludni?

Figyelt kérdés
Minden este kikönyörgi hogy a szülői ágyba kerüljön. Már kipróbáltunk mindent, de addig sír visítva amíg magunkhoz nem vesszük.Már volt, hogy 2 órán keresztül sírt, utánna már mi nem bírtuk tovább hiszen éjjel volt.
2009. jan. 8. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Nem fél véletlenül??Nem ijedt meg valamitöl??

Tegyetek az ágya felé foszforeszkálós figurákat.A lányunknak dísney figurák vannak ragasztva.+éjjeli fény.próbáljátok meg mindenképpen a saja´t ágyhoz szoktatni.Már elég nagy.Esetleg külön szobába tenni??ha kell pár éjszakát eggyütt tölteni vele.U`gy rendezni a szobát ahogyan ö akarja,hátha.......

2009. jan. 8. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
nagyon fontos hogy egyedül aludjon el. mese+ puszi.sír párnapig de csak a hangodat használd nyugisan. párnap és csendesül én büszke vagyok magamra mert nálunk sikerült utána olvastam és meg csináltuk 9 éve nyugalom van férjecskével is tudok foglalkozni.
2009. jan. 10. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Na mi is hasonló cipőben járunk.Van egy 5 és fél éves nagyfiú és egy 22 hónapos kisfiú.És májusra várjuk a 3. babánkat.Decemberben külön szobába költöztettük őket 1 hétre mi is beköltöztünk férjecskémmel ágystól a fiúk szobájába mégis mindig a mi ágyunkba kötöttek ki.3 hete visszaköltöztünk a saját szobánkba, és azóta is sajna minden éjjel átszöknek hozzánk a fiúk.Éjjel 2-3 de van úgy hogy csak reggel 5 felé botorkálnak át.ÉS nekem terhesen eléggé kényelmetlen kezd lenni, hogy reggelente 4 en ébredünk az ágyunkban.Múlt éjjel pl.éjfél előtt jött a kicsi, szépen visszekísértem a saját ágyába mellébújtam el is aludt hamar. 2 óra körül jött a nagyfiam is őt szép szóval visszanavigáltam, de így is valamikor hajanali fél 5 felé egyszerre bújtak be hozzánk mindketten.Akkor már nem akartam visszazavarni őket.Hogy mi lesz ha megszületik a legkisebb???Bele sem merek gondolni...
2009. jan. 20. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a baba nem alszik nyugodtan és éjjel felsír az azt jeleni, hogy általában nem ott ébred fel ahol elalszik és nem találja a helyét(te is megilyedsz ha nem tudod, hogy hol vagy...) vagy megijed valamitől. Lehet, hogy a tanácsom kicsit szokatlan lesz, de bevált módszer: először alakíts ki rituálét elalvás előtt pl. először etesd meg, utána fürdés (ha lehet mindig ugyanolyan illatú fürdetőt használj és ezeket kb. ugyanabban az időben csináld minden nap, ha lehetőséged van rá és ne túl későn), költöztesd külön szobába. Fektesd be az ágyába. Az első nap hagyd őt magár 2 percig (előbb ne menj be hozzá, még akkor se ha torka szakadtából sír!), a következő nap 3 percig stb. Nagyon eredményes, remélem nektek is beválik. Szép álmokat:)
2009. jan. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!