Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Történt már olyan, hogy a...

Történt már olyan, hogy a rossz gyereknevelésből komolyabb baj lett?

Figyelt kérdés
A kérdés alatt azt értem, hogy a gyerekre mindent ráhagytak, és mindent megengedtek neki a szülők, nem nevelték rendesen. Ismertek olyan esetet, amikor ebből valami komolyabb baj lett, mert valami "olyat" követett el a gyerek aztán? Mi történt?

szept. 16. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
* mármint nem a konkrét balesetet okozó rosszaságokért nem letettek megbüntetve, hanem előtte is semmiért. Se egy pofon, se szobafogság.
szept. 18. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:

"szívrohamban vesztette életét, a korábbi vélekedésekkel ellentétben nem gyógyszer- vagy drogtúladagolás okozta a halálát."

szept. 21. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Közelről ismerek egy családot, nem tudom, ilyesmi sztorik érdekelnek-e:

- gyerek majdnem meghalt, perforált a gyulladt vakbele, mert anyuka szerint minden orvos tök h..lye, majd az x márkájú vitamin megoldja

- a kórházban, műtét után, lábadozás közben ugyancsak a szülő megtömte valamivel (kaja? Gyógyszer vagy vitamin önhatalmúlag a nővér vagy orvos tudomása nélkül) csóri gyerek hányt, rosszul volt a varratai megrepedtek, sebe felszakadt az erőlködéstől (elmondták, tilos bármit bevinni)

- az ő gyereke szupersztár hópihe meg nem értett zsenipalánta 14 éves koráig 3 vagy 4 óvodát, 5 vagy 6 iskolát (főleg magánintézmények, mert minden állami fenntartású kaki ugye, ha az orvosok is h..lyék szerintük és mindenki más agymosott, veszélyezteti a gyerekei szabad gondolkodását, ha beadja állami intézménybe mert ott csak elnyomás van, de bezzeg az ő kreatív lelkű gyermekük…)- általános végére már addig hurcibálták össze-vissza, hogy egy osztályt újra járt, mert pl felsőben is csak nyomtatott betűvel írt, vállalhatatlanul botrányos helyesírás, szövegértés, alap matematikai műveletekben hiányok, de ezt szerintük a google is tudja, csak a prolik akadnak ki a helyesíráson, de majd youtuber meg tiktoker meg videóvágó meg influenszer lesz (netfüggő volt inkább már 11-12 évesen)

- normális, egészséges, legalább átlagos képességű helyes kiskölyök volt, de a családban mindig volt valami aktuális- és az én ízlésemnek nem kicsit túltolt- mánia. Hol a zsiradékok voltak a mummusok (én mekkora egy állat vagyok, hogy pl néha libazsírt is használunk vagy tilos déligyümölcsöt enni stb és ezt nem egy csecsemőnek, hanem egy iskolásnak vagy kitalálták, hogy a gyerekük biztos cukorbeteg- orvoshoz nem vitték, diétát nem tartottak, ment a csipsz-kóla, de biztos inzulinos lesz… na mindezen butaságok hatására szerencsétlen gyerek kamasz, majdnem 100 kg, borzalmasan tohonya és sajnos emiatt dühös, elkeseredett is és biztosan sikertelen is a másik nemnél.w

- semmiben nem nevelték rendszerességre, kitartásra- 2 hónapig gitározott online (…mert tudjuk, olyanok, mint mi állatok, mert a zeneiskolákban csak elnyomják a tehetséget, csak a birkák tanulnak szolfézst meg kottázni :D- aztán ment a hangszer a szekrény tetejére, majd a netes bolhapiacra. Takarítani, rendszeresen rendet tartani, gyereket erre nevelni csak proliszokás, ők megfizetik- csak erre azért nem feltétlenül volt meg mindig a keret, amit vizionáltak.

Így jártak élőlények is, hogy megvették a kedvenceket, hozzáértés semmi, pózolás a netre ezerrel, aztán 1-2-3 hónap és eltűnt a süllyesztőben szerencsétlen növény, állat, akvárium…a köztes időkben meg ürülék a lakásban, kanapén, állati hányásba belelépés és káromkodás… szóval na.

Mosás csak akkor, ha már szószerint egy szál cucc sincs, bevásárolni akkor, ha kong minden, de előre megtervezni a kajálást minek, gyerek kezébe 10 évesen iphone és rendeljen magának- persze, hogy meki meg sült krumpli csúszott le, de jajj fussunk össze, milyen ügyes, hogy kezeli a mekis appot

Szerintem elszúrták a gyerek életét, pedig alapvetően nem akartak rosszat talán, de sokkal butábbak, mint képzelik magukról. Sajnálom a gyereket.

szept. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!