Problémák a wc-vel , kihez lehetne fordulni?
Sziasztok. A családomban sajnos fenn áll egy igen abnormális és megbotránkoztató probléma. Rokonságomban van két gyerek (testvérek) akik sűrűn “elfeljtik” lehúzni a wc-t maguk után. A csomag ottmarad, és nem egyszer más családtagok húzzák le utánuk. Ez egy 2-3 éves gyerektől is bizarr lenne, de még azt mondom előfordul, viszont ezek a gyerekek bőven elmúltak 3 évesek, az egyik 14 éves (fiú), a másik pedig 12 (lány). Elvált szülők gyermekei akikre nem nagyon figyelnek oda sajnos. Azelőtt nem volt velük ilyen jellegű probléma, ez az elmúlt 1, max 2 év hozadéka, teljesen visszafelé fejlődnek, aggódom és szomorú vagyok mert a fiú valóban igénytelen (de ez talán betudható a kamaszkotnak) viszont a kislány kifejezetten ad magára minden téren. Azt szeretném kérdezni hogy másnál is előfordult ilyen? Amennyiben igen, hogyan oldottátok meg a problémát? Milyen terápia segíthetne, esetleg gyermekpszichiátrián egy kivizsgálás? Lehet ez valamilyen mentális betegség tünete?
Minden tippet szívesen fogadok. Én szégyellem magam helyettük, nekem és a család többi tagjának is elege van ebből, őszintén nem szeretném más emberek mocskát takarítani, főleg ekkora gyerekek után, nekik már alapvetőnek kéne lennie a higiéniának. Sajnos én sem az apjuk, sem az anyjuk nem vagyok, így hosszútávon nem tudok segíteni nekik, nem is az én dolgom lenne megnevelni őket. Ennek ellenére a szülőknek továbbítanám a válaszaitokat.
Megfogom a gyereket, a házánál fogva becipelem a mosdóba és lehúzatom vele.
Remélem ez is annyira nyomot hagy benne hogy innentől nem fogja többet elfelejteni.
Bakker nem kell mindenre ráhúzni a lelki bajukat...ezek alapján higiéniai dolgok!
Irodaházban dolgozom, hetente többször előfordul, hogy mennék mosdóba és felnőtt emberek nem húzzák le maguk után a sz.rt.🤷♀️
A takarítónő is rakott ki egy papírt. Szánalmas, de ha ez kell...
Ha meg nem húzza le, akkor visszahívod és kitakaríttatod vele.
Nem tudom te kije vagy a gyerekeknek, de hozzám be nem tehetnék a lábukat, amíg meg nem tanulnak kultúráltan sz.rni.
Még a macska is elássa basszus...
Ne fogadd a gyerekeket. Igénytelen lusta dögök, megváltozni nem fognak.
A felirat ötlet meg egyenesen nevetséges. Mit gondolsz, ha szép szó nem használ, majd egy vacak kiírás igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!