Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért van ennyi neveletlen...

Miért van ennyi neveletlen gyerek manapság?

Figyelt kérdés

Iskola mellett lakom és többször tapasztaltam hogy a gyerekek beszólogatnak felnőtteknek.

Lány tesómnak pl múltkor egy c gyerek szólt be hogy de meg b*sználak.

Én munka miatt(sokat dolgoztam) és karikás volt a szemem a fáradságtól.

Szóval ma 3 kislány szólt be hogy "adjak valami kenőcsöt a karikás szemedre?"

Nem vagyok öreg 35/F de mikor én jártam suliba eszünkbe se jutott volna szövegelni felnőtteknek.

Ennyire gyenge a gyerek nevelése mai világba?

Természetesen tovább mentem mert kislányokkal nem álok le vitatkozni.

De bosszantó hogy mit megengednek maguknak a gyerekek...

De volt olyan is hogy ismerősömnek egy c gyerek szólt be mert kirúgták a labdát az utcára hogy " hé te köcsög add már vissza a labdát".

jún. 27. 11:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
8# Ha lányok voltak és cicáztak gondolom nő vagy akkor ráadásul még ferdehajlamúak is...
jún. 27. 12:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

#11: vagy csak visszamondtak valamit, amit menőnek gondoltak.

Nem kellene ezt túlgondolni: ilyen éretten tudhatnád, hogy a gyerekek mondanak dolgokat, amit nem is igazán értenek, illetve nem is gondolnak komolyan. Ez így van most, és így volt 100 éve is.

jún. 27. 12:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 éves vagyok, és mikor én voltam gyerek akkor is voltak ilyen gyerekek. Én is olyan voltam hogy nem nagyon mertem hozzászólni a felnőttekhez, de egy csomó osztálytársam és kortársam simán beszólogatott, néha még én szégyelltem magam.

Én egyébként pont azt tapasztalom, hogy a cigány gyerekek jobban neveltek. A faluban ahol élek, mindig köszönnek egy "jó napottal" vagy egy "csókolommal", a nem cigányok meg rám sem néznek. Múltkor egy 10 éves cigány lány hozta az öccsét a játszótérre, én nagyban játszok a kislányommal, ők bejönnek, köszönöm nekem, aztán rászól az öccsére is köszönjön. De random a faluban is ha sétálok köszönnek nekem, és a nagyobbak is. Hát mondom hihetetlen, sokat nőttek a szememben.

jún. 27. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

"álltalános"

Áll???

Egyébként Borsodon mit csodálkozol?

A stílus otthon kezdődik. Amilyen a szülő, olyan a gyerek.

Felénk teljesen normálisak

jún. 27. 15:51
 15/20 Derjaderja ***** válasza:
37%

Én nem látom úgy, hogy neveletlenek lennének, és főleg nem a "modern nevelés hibája" vagy hasonló miatt. A leszakadó rétegek és csoportok nem a modern nevelés miatt problémásak, hanem mert leszakadók.

A média és a médieszközök csak felerősítik az amúgy is jelenlevő jelenségeket.

jún. 27. 17:22
 16/20 A kérdező kommentje:

15# Szerintem meg a média, internet is hibás hogy sok olyan tartalomhoz hozzá jutnak a gyerekek amihez régen nem. Persze nem tudják szabályozni hogy ki nézze.

Pl régen a 8-10 éves mesét nézett.

Ma meg már minden butító, hülyeséghez hozzá férnek pl Tiktokon.

Régen is volt neveletlen, rossz gyerek aláírom.

De ennyire nem szólogattak be a felnőtteknek mint manapság.

jún. 27. 18:49
 17/20 anonim válasza:
Elcseszett családból jönnek az elcseszett gyerekek. Meg kell mondani az ilyen szülőknek hogy tartsa meg magának mind sorba az elcseszett gyerekeit.
jún. 28. 23:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"hozzá férnek pl Tiktokon."

És miért férnek hozzá? A szülő hibájából.

Az enyémek nem férnek hozzá.

jún. 29. 06:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
regebben sem voltam gyerekbarat, de az utobbi kb 20 evben kifejezetten irtozom a gyerekektol. egy kezemen meg tudom szamolni hany olyan gyereket ismerek akik tudnak viselkedni.
júl. 4. 14:14
 20/20 anonim ***** válasza:
0-24 telót/tabletet bámulnak skibidi toilettel... szerinted??
júl. 28. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!