Miért van ennyi neveletlen gyerek manapság?
Iskola mellett lakom és többször tapasztaltam hogy a gyerekek beszólogatnak felnőtteknek.
Lány tesómnak pl múltkor egy c gyerek szólt be hogy de meg b*sználak.
Én munka miatt(sokat dolgoztam) és karikás volt a szemem a fáradságtól.
Szóval ma 3 kislány szólt be hogy "adjak valami kenőcsöt a karikás szemedre?"
Nem vagyok öreg 35/F de mikor én jártam suliba eszünkbe se jutott volna szövegelni felnőtteknek.
Ennyire gyenge a gyerek nevelése mai világba?
Természetesen tovább mentem mert kislányokkal nem álok le vitatkozni.
De bosszantó hogy mit megengednek maguknak a gyerekek...
De volt olyan is hogy ismerősömnek egy c gyerek szólt be mert kirúgták a labdát az utcára hogy " hé te köcsög add már vissza a labdát".
Mindig mosolygok azon, amikor nálam fiatalabbak kezdik a "mai fiatalok" szöveget.
De, akkor is voltak problémás gyerekek, volt, aki szövegelt felnőttnek. És nem, nem volt cigány. (Látod, nem olyan nehéz leírni, vagy csak nem mered?)
4. osztályos a nagyobb lányom.
Egyik nap esett az eső mikor mentem érte így behúzódtunk, nem kint vártuk.
Egy tanulószobás kb 5.es osztály volt kint de amit a 70%-a művelt és ahogy beszéltek az botrány...a tanár is süket fülekre talált.
Ha mi ilyeneket csináltunk volna ekkora korunkban minimum egy tockos járt volna érte pedig "csak" 35 éves vagyok.
Pár normálisabb gyerekkel elkezdtünk ott beszélgetni (volt köztük kisebbségi) hogy ezek mindig így viselkednek és nem, nem romák mielőtt ítélkeznénk
Arról nem is beszélve hogy egymás között is mint a kutyával...
Ja meg a kislány a másiknak " láttad Tik-tokon azt a kurvát?"
Meg ha háború lesz mind meghalunk politizálnak a 8-10éves kislányok közbe nevetnek...Fel se fogják mint beszélnek.
Szörnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!