A kislányom mutogatta magát a neten és most akárhova megyünk fél hogy felismerik mit csináljak?
Hogy értve mutogatta magát és hány éves és attól függ, hogy milyen oldalon mutogatta magát. Meg szerintem attól is, hogy milyen korosztályúaktól fél, hogy felismerik, mert lehet, hogy azok nem is néznek ilyen oldalakat.
Részleteznéd? :)
Az mindegy hol mutogatta magát. Gondolom webcamerán keresztűl. Nos az ilyen képeket egy Screenshottal lehet menteni a képernyőt majd egy egyszerű programmal mint pla a Paint már be is vághatod és a lényeget akár körbe is lehet vágni. Innen már csak egy lépés hogy felkerűlj az elöbb írt oldalakra.
Viszont az hogy találkozzon azzal akinek mutogatta magát elég kicsi az esély. Meg annak is kicsi az esélye hogy annak a korosztálynak mutogatta magát akit írtál. Sosem fog kiderűlni hogy aki(k) látták hány évesek. Chaten én is lehetek 15 pedig már épp hogy 22 leszek pár héten belül.
Én viszont elvennám a webcamerát fényképezőt vagy ha mobillal csinált képet akkor mobilnak az adatkábelét de ha fél attól hogy felismerik akkor úgysem jut eszébe újra mutogatni magát. Ez azért neki is jó lecke volt.
TEgnap 13:52-es voltam
Szerintem nem ítélkezni kellene a többi hozzászólónak! Lehet, hogy mások gyerekei is csinálnak butaságokat, előbb söpörjön mindenki a saját portáján.
Amúgy meg szerintem se kell aggódni, nem valószínű, hogy felismerik, de lehet, hogy egy új frizura netán szemüveg(ha van, akkor kontaktlencse) sem árt, hátha mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!