Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Azért mert régen rossz volt a...

Azért mert régen rossz volt a gyerekeknek, mostanság már minden túltolt?

Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 17:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#8 csak szólok, hogy ez bulying és jelentve leszel!
2024. máj. 24. 07:37
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
🤣 mert te ki vagy, az angol király?
2024. máj. 24. 07:37
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Troll
2024. máj. 24. 07:38
 14/19 A kérdező kommentje:
#12 Nem, de én nem játszom Istent , aki mások felett ítélkezik a kis pöcörőt kompenzálva...
2024. máj. 24. 08:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a túltolás a gyerekek majmolása mostanában.

Régen nem volt cirkuszos gyereknap és mindenféle rossz irányba indító ego erősítő.

A gyermek nem felnőtt, de szeretni anélkül is lehet és kell, hogy nem csinálunk belőle kiskirályt!

2024. máj. 26. 17:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt rossz régen gyereknek lenni. Bár nem volt laptopunk és azt se tudtuk, mi az a mobiltelefon. Sajnos nem nyomkodtunk videojátékokat, viszont sokat játszottunk az udvaron, olyan játékokat, amit mi találtunk ki.
2024. máj. 30. 11:59
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

Régen voltam gyerek, de nekünk még volt gyerekkorunk,életünk.

Voltak szabályok, amik betartását keményen megkövetelték. Ezeket minden gyerek betartotta és nem volt gond.

2024. jún. 2. 00:20
 18/19 anonim ***** válasza:
nem volt rossz gyereknek lenni. es akkor nem kur..zhatta le a visito 3 eves az anyjat a supermarketban foldhoz vagva magat. ki nem allhatom a mai gyerekeket messzire elkerulom a sok agyonkenyeztetett kis kodokkal ellatott idiotakat. Amikor latogatoba mentem valakihez nem kellett attol tartani hogy a gyerektol nem lehet ket mondatot valtani vagy unalmaban kionti a kavemat es kipakolja a konyhaszekrenyt. sot, engedely nelkul senki hutojebe nem turkalt bele. ezek viszont ma mindennapi es MEGENGEDETT dolgok. ez van tultolva.
2024. jún. 4. 13:28
 19/19 anonim ***** válasza:

12 Nem, de én nem játszom Istent , aki mások felett ítélkezik a kis pöcörőt kompenzálva...

Neem, te egy forever alone Karen vagy:-D

2024. jún. 4. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!