Azért mert régen rossz volt a gyerekeknek, mostanság már minden túltolt?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 17:19
11/19 A kérdező kommentje:
#8 csak szólok, hogy ez bulying és jelentve leszel!
2024. máj. 24. 07:37
12/19 anonim válasza:
🤣 mert te ki vagy, az angol király?
14/19 A kérdező kommentje:
#12 Nem, de én nem játszom Istent , aki mások felett ítélkezik a kis pöcörőt kompenzálva...
2024. máj. 24. 08:17
15/19 anonim válasza:
Szerintem a túltolás a gyerekek majmolása mostanában.
Régen nem volt cirkuszos gyereknap és mindenféle rossz irányba indító ego erősítő.
A gyermek nem felnőtt, de szeretni anélkül is lehet és kell, hogy nem csinálunk belőle kiskirályt!
16/19 anonim válasza:
Nem volt rossz régen gyereknek lenni. Bár nem volt laptopunk és azt se tudtuk, mi az a mobiltelefon. Sajnos nem nyomkodtunk videojátékokat, viszont sokat játszottunk az udvaron, olyan játékokat, amit mi találtunk ki.
17/19 anonim válasza:
Régen voltam gyerek, de nekünk még volt gyerekkorunk,életünk.
Voltak szabályok, amik betartását keményen megkövetelték. Ezeket minden gyerek betartotta és nem volt gond.
18/19 anonim válasza:
nem volt rossz gyereknek lenni. es akkor nem kur..zhatta le a visito 3 eves az anyjat a supermarketban foldhoz vagva magat. ki nem allhatom a mai gyerekeket messzire elkerulom a sok agyonkenyeztetett kis kodokkal ellatott idiotakat. Amikor latogatoba mentem valakihez nem kellett attol tartani hogy a gyerektol nem lehet ket mondatot valtani vagy unalmaban kionti a kavemat es kipakolja a konyhaszekrenyt. sot, engedely nelkul senki hutojebe nem turkalt bele. ezek viszont ma mindennapi es MEGENGEDETT dolgok. ez van tultolva.
19/19 anonim válasza:
12 Nem, de én nem játszom Istent , aki mások felett ítélkezik a kis pöcörőt kompenzálva...
Neem, te egy forever alone Karen vagy:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!