Azért mert régen rossz volt a gyerekeknek, mostanság már minden túltolt?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 17:19
1/19 anonim válasza:
Nem régen volt rossz a gyerekeknek, hanem hülye családban, a korszaktól függetlenül.
2/19 anonim válasza:
Miért lett volna régen rossz a gyerekeknek?
3/19 anonim válasza:
Mi számít "túltolt"-nak neked? Hogy már tilos a gyerekmunka, vagy hogy igyekszünk emberként bánni a gyerekeinkkel? Mert azért nem mindegy, hol a határ.
4/19 babyboom567 válasza:
47 vagyok,és nem azért volt rossz gyereknek lennem, mert "régen rossz volt",hanem mert szociopata az anyám.És szerinted mi van túltolva?
5/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tényleg jó a tanárverés!
2024. máj. 23. 18:48
6/19 anonim válasza:
Ja, akkor szerinted vagy a tanárokat kell verni, vagy a gyerekeket? Ebben a formában érthetetlen mire gondolsz, de hiába kérdezte előttem 4 ember, még most sem írtad le, hogy neked mi a túltolás, és szerinted mi volt régen rossz a gyerekeknek, pedig egy normális eszmecseréhez elengedhetetlen, hogy értsük az álláspontod. Enélkül lehetne neked cirka 800 oldalt is írni a témában, közben ha az utolsó hozzászólásodból indulok ki, már az is felesleges, amit most leírtam.
7/19 A kérdező kommentje:
Akkor minek írod?!
2024. máj. 24. 05:44
8/19 anonim válasza:
Hát a kérdezőt nézve már iskolában kötelezővé kéne tenni a pszichiáteri kezelést. Konkrét dolgokat nem mond csak hisztizik. Az ilyennek járna pár atyai pofon hátha helyrerakná a két bit-et ami a fejében lötyög agy helyén.
9/19 anonim válasza:
7, azért, mert élt bennem a remény, de tényleg kár volt.
10/19 A kérdező kommentje:
Mondja egy kisember...
2024. máj. 24. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!