Hogy lehet így nevelni őket? Normálisak? Én mit tehetek értük? 12/L Köszi annak aki elolvassa!
Figyelt kérdés
Apu, és a felesége(nem velük élek)Felháborítóan nevelik a gyereküket!!Tudom, hogy nem az én dolgom, de az öcséim!!!(4és 6 ovis, iskolás)az iskolással most normálisak, és ő is rendes, és szorgalmas, pedig ki nem álhatja az iskolát..A kicsi..Ő teljesen...De mindig verik őket, és hülyeségekkel fenyegetik őket(pl:már majdnem ott vagyunk a nagyinál:Aki rossza z nem jön a nagyihoz!!)Ez már röhejes!!Mindig gépeznek..Én mindig kedves vagyok velük, és ha csak 3-an vagyunk normálisak, és közösen játszünk..Volt, hogy a gyerek rossz volt, az annya megfogta a kezét, és épp ütni akart, én kikaptam a fiút a kezéből, és elmagyaráztam neki, mit nem kellett volna csinálnia, és kis bünti szőnyeg stb...És mivel túl sok a pénzuk, a gyerekek szétvagdalják a könyveket:SSJa és folyton cigiznek is (akkor rágtam be nagyon, amikor a ngyobbik 3 évesen bejelentett, hogy cigizni fog!!)És ráadásul a lakásba, mert kitolni aseggükert a kertbe túl fárasztóóó ám..És megfogalmazta a kölök, h mért cigiznek(tök igazan)És majdhogynem annyira begurultak hogy megint megverték!!Mit lehet velük kezdeni??Én mit tehetnék értük??12/L2010. okt. 27. 19:05
11/14 A kérdező kommentje:
Az a szitu, hogy nem agyonverik a gyerekeket, hanem elég gyakran ok nélkül bántják őket!És szeretik a szüleiket a gyerekek, és kívülről tök normális család!De belülről..én csak azt szeretném, ha nem vernék őket, hanem büntetnék,de másképp!!
2010. nov. 4. 12:45
12/14 A kérdező kommentje:
És köszi mindenkinek!
2010. nov. 4. 12:46
13/14 anonim válasza:
Tudok egy hasonló helyzetről én is. Ok nélkül bántják a gyerekeket a gyerekek szeretik őket és sok szennyes ügyet nem mondanak ki amiről ők is tudják hogy nem helyes. Nekem ez a család nem rokonom de főképp a kis srác nagyon közel áll hozzám. A legjobb barátom. Volt régebben sokszor hogy sírva jött át hozzám hogy már megint bántották. Az igazság az hogy én is pont ilyen idősen kerültem szembe a helyzettel mint most te vagy akkoriban a kissrác is 6 éves volt én meg 13. A helyzet az hogy nagyon jó barátok voltunk és 100%-ra megbízott bennem és sokszor kérdezte mit lehetne tenni. De nem tudtam mi lenne a helyes lépés volt hogy utána visszakérdeztem az anyjától hogy ez igaz?... persze ezt nem kellett volna ezért is csúnyán megverték... mindez a 4 fal között zajlott/ zajlik a mai napig senki nem tudott róla rajtam kívül. Most 13 éves. Az életvidám kis srácból egy zárkózott kisgyerek lett. Nem engedik sehova, és egy szava nem lehet otthon úgy bánnak vele mint a kutyával. Szóval én azt gondolom hogy ennyi idősen még nincs meg az a tapasztalat ami ehhez szükséges. Nagyon jó hogy így átlátod a dolgokat, de te egyedül nem tudod megoldani ezt tapasztalatból a saját helyzetemre alapozva mondom. Megmondom őszintén a gyámügyis beszélgetési ötletet nem támogatom, nehogy intézet legyen belőle és akkor még nagyobb gond legyen... Szóval hasonló gondokkal én is várom a válaszokat. MIT LEHET TENNI?
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én is ezt gondolom, de hát azért még van remény! Most, hogy már egyre idősebbek kiállnak magukért, és néha köpni nyelni nem tud senki, mert rájönnek, hogy ez tényleg nem jogos!!!De azért sajnálom őket:( A kérdés továbbra is fenn ál!!MIT LEHET TENNI??(a gyámügyön kívül)
2010. nov. 11. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!