Szerintetek én reagálom túl a kisgyereket?
Hát sajnos ötletem nincs. De az biztos, hogy a megszülető kistesóját is bántani fogja.....Szegény baba...
Amúgy panelban lakok,volt egy ilyen kislány itt. Már nem csinálja ezt. Kb ötödikes. A kishúga is kapott rendesen, ütötte-verte, hisztizett.
Valami idegi gyengeség. Nevelési tanácsadó lenne a minimum, amit fel kellene keresniük.
Az ilyenekből lesznek a bűnözők.
Kell felnyitni, nem csak jajj kicsi fiam blabla. Hanem azabalyokat es rendes fenyítést. Ha nem akkor ne csodalkozzon ha majd a gyerek fogja az anyját nagykorába fenyíteni vagy kinyírni . Nem laknek a közelébe, ha az anya ilyen esélytelen helyzet
Nem mentség az, ha bármi baja van. Autista az egyik gyerekem, mégse hagytam soha ajtókat rugdosni, állatot bántani, de még a virágágyásban se garázdálkodhatott.
Egy diagnózis nem mentség, csak mankó ahhoz, hogy miben kell megsegítés.
#8, erre írtam, hogy idő kell. Nyilván nem kellett volna hagyni eddig fajulni a dolgot. De most a terhes anyja kevéssé tudja fölvenni és elvinni az ajtótól, ha döngeti, mert ha tudná, akkor bizonyára ezt tenné a pszichológus tanácsa alapján. Azt felépíteni, hogy magától hallgasson rá, pedig több idő.
Vagy legalábbis én inkább ezt gondolom, ez az én feltételezésem. Lehet az is, hogy a szülő a hülye, nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!