Pipike27 kérdése:
A Dévény-módszerrel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 13:31
11/15 anonim válasza:
Az én fiam CPU-s, ő konkrétan bele esik abba a 20-25%-ba, akin nem lehet segíteni, ezt közölte a dévényesünk 8 hónapnyi heti 2x kezelést követően.
12/15 anonim válasza:
Szia! Megirtam a kőbányai hölgy elérhetőségét privátban:)
13/15 anonim válasza:
Mi is járunk lassan másfél éve. Hypotón a kislányom és gyönyörűen rendbe jött. Nincs lemaradva a mozgásfejlődésben és nem maradt ki neki egyik fázis sem.
Én is csak ajánlani tudom.
14/15 anonim válasza:
Nagyon jó a módszer, koraszülött babámmal egy évig jártunk, minden rendben van, már nem kell menni. Mi az Árpád híd közelébe jártunk gyógytornászhoz, nagyon profi volt. Az én babám feszes volt, de már minden rendben. Eleinte fájt a kisfiamnak, de a végén már nem is sírt.
15/15 anonim válasza:
A Dévény módszer jó,de csak a Hipotón gyermekeket lehet vele gyógyítani:aki pl oxigénhiányos lett szülés közben,annak csak javulhat az állapota tőle.Sajnos én is járok mai napig a lányommal,aki immáron már 16 éves és csak állapota fenntartása végett tudunk járni a kezelésre.Veleszületett génhibás gyermekeknél ez a kezelés sem eredményes.Mint mondtam állapot fenntartás azaz a romló folyamat lassítása érdekében mindenképp ajánlanám ezt a kezelést.Mi Miskolchoz vagyunk közel,tehát a Bp-i elérhetőség neked célszerűbb.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!