Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan tartjátok meg a munkáto...

Hogyan tartjátok meg a munkátokat 3, esetleg sérült gyerek mellett? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Mindharom gyerek SNI-s. A legkisebb most másodikos, vele vagyok gyesen és próbálok dolgozni, nem túl sok sikerrel. Valamelyikük folyamatosan beteg, fejlesztésre vagy vizsgálatra kell vinni, el vagy érte kell menni, mert nem tud egyedül közlekedni stb. Egyszerűen már nem tudom mit csináljak, mert a próbaidő végéig sem tudom kihúzni egyik munkahelyen sem.

A férjem dolgozik, ő nem tud besegíteni a gyerekek körül hétköznap, maximum csak hétvégén.

2023. szept. 17. 09:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%
Olyan nincs, hogy azért, mert az apuka dolgozik nem tud segíteni. Hát nem együtt vállaltátok őket? Anya szakadjon meg egyedül a 3 gyerekkel plusz gyötrődjön is, hogy egy semmirevaló, munkára képtelen ember lett (ezek a kifejezések nem célzottan neked szólnak, hanem úgy általában). Apunak is van szabadsága, apu is el tud menni táppénzre ha valamelyik beteg.
2023. szept. 17. 10:47
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

11, persze mert ha már anyunak nincs munkaja, veszítse el apuka is, csak hogy nehogy megszakadjon anyu egyedül... Biztos jobb lesz neki, ha éheznek is, de apu legalább segít...

NEM mindenki van olyan jó helyzetben, mint mi pl: hogy apu kétszer annyit keres, mégis rugalmasabb a munkája mint nekem, így együtt tudjuk rendezni az 1 SNI-st és az 1 neurotipikust.

Egyedül lennék, ugyanúgy nem tudnám a munkám mellett, mint a kérdező. Hiába van piacképes diplomám, ha a betölthető munkakör nem eléggé gyerekkompatibilis.

2023. szept. 17. 11:05
 13/30 anonim ***** válasza:
41%
Aha, mentsük föl aput. A szent férfiakat. Arra nem gondolsz ha mondjuk apuka besegít néha szabival és táppénzzel, akkor anyut sem fogják a munkahelyéről kibaszni a sok hiányzás miatt és akkor már 2 embernek is van munkája?
2023. szept. 17. 11:09
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Három gyerek mellett kivehető apu pár napot, nem fogja megoldani a helyzetet.
2023. szept. 17. 11:11
 15/30 anonim ***** válasza:
43%
Ha meg sem próbálják, akkor biztos nem.
2023. szept. 17. 11:15
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt fenntartható rendszer kell, gondolom hetente van fejlesztés és egyebek. Ennyi szabadság a világon nincs. Az enyém nem sni, de gyógypedagógiara járunk, heti két délutáni alkalom.
2023. szept. 17. 11:27
 17/30 anonim ***** válasza:
18%

"Csak annyi kell(ene) ,hogy megmérjék a cukrát tízórainál, és odaadják azt az ételt amit bevittem"

Az óvónőnek nincs egészségügyi vegzettsege, és úgy jogosultsaga sem ahhoz, hogy pl vercukrot merjen. Az meg már vagy 20 éves törvény, hogy bölcsődebe, óvodába külsős élelmiszert bevinni tilos.

2023. szept. 17. 11:49
 18/30 babyboom567 ***** válasza:
100%
17-es, speciális ovi, súlyosan szorongásos szenzoros evés-zavara van a kisfiamnak,és de nálunk be lehet,mert nem csak ő nem eszik meg "akármit".
2023. szept. 17. 11:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is van oviban cukorbeteg gyerek, vmi beepitett kutyu van a karjan az meri a cukrot es kikuldi telefonra is,dajkaera es ha leesik enni kell. Ne hagyd magad, ha kell merni ujjbegybol merjek meg,nehogy mar te szaladgalj az oviba 2 orankent. Felhaborito. En biztos panaszlevelet irnek a fenntartonak.
2023. szept. 17. 12:00
 20/30 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem egy "sima"mezei beteges gyerekkel se megy a munka. Szeptemberben dolglztam 2x2 napot. Eloszor takony, utana en tp, mert fel se birtam kelni, aztan ment 2 napot es jott a 3 napos laz nevu fert.gyerekbetegseg. de mar irtak az ovibol, hogy megy a fosos hanyos bent. Es meg ezutan jon,ill.mar elindult a covid. Jan febr influenza,az ellen beoltatom. Es jonnek folyamatosan a szezononkenti 10 fajta natha virusok, rota+calici.
2023. szept. 17. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!