Van olyan más is, akinek a gyereke hidegfront előtt totálisan kifordul magából?
Mind a 2 gyerekem ilyen a szélre
Mar elötte nap elkezdődik, szeles időben meg katasztrófa.
Már a pocakban is érezték.
Fiam 4 éves,talán 1 éve van az, hogy enyhén "gyagyásodik" meg.
Lányom most lesz 2 éves, nála brutál.
Erre megoldás csak az idő
Citromfű teát én nem mernék egyebként gyereknek adni.
Az én kisfiam 6 hónapos lesz, születése óta teljesen kifordul magából amikor szeles lesz az idő. Rosszul alszik, napközben nyűgős, ölben nem jó, hintában nem jó, földön nem jó, nálam nem jó, apjánál nem jó, zene nem jó, éneklés nem jó... babakocsiban még elszundít, de nagyon zaklatott az alvása.
Egész nap dörzsöli a szemét, de 10-20 perceket alszik, cici sem az igazi.
Csak a szélre ilyen érzékeny :( Nagyon sajnálom szegényt, és utálom, hogy tehetetlen vagyok, de még nem találtam meg a varázsszert ami megnyugtatja :(
Köszi a megnyugtatást.
Fitoterapeutának tanulok épp, citromfüvet szabad adni egészen picike kortól a nyugis baba teában amiket árulnak is az van (indiai citromfü) az egy nagyon szolid gyógynövény persze hígabban mint felnőttnek. Nem sok más van amit szabad még azért vam pár kamilla, édeskömény, ekkorának már hárs is hígan és persze nem huzamosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!