Kismamák rátok is hat a front? 11-12 hetes vagyok, észrevettem ha erős hidegfront van akkor húzódik, szurkál az alhasam fél napig kb, máskor soha. Meg rossz kedv, szédülés, fejfájás is persze, visszatér a már elmúlt émelygés stb.
Határozottan igen!!
Ez nem figyelgetés kérdése.
Minden frontnál nagyon fáj a fejem és a hasam is érzékeny, húzódik szúr alul. Nem érzem jól magam, nem jó az étvágyam, a kedvem sem az igazi és fáradt is vagyok. Egy darabig minden ilyen tünetnél megijedtem, aztán rájöttem, hogy ezek mind a frontra jönnek elő.
18 hetes kismama vagyok
Nálam is ez a helyzet, az első trimeszteri rosszullétek 9 hetesen elmúltak, de ha front van, mindig visszajönnek. Ráadásul még borzasztó fejfájós is lettem, ma is szenvedek...
15 hetes vagyok
Az első két gyerekes frusztrált anyukát sajnálom, tudom hogy nehéz ez az időszak a gyerekeseknek főleg, de erről én nem tehetek, ne ilyen és hasonló stílusú kommentekkel próbálja levezetni a feszkót. Az ilyen hasznos kommentek írása is csak időt vesz fel az ember életéből és senkinek nem lesz tőle jobb.
Többieknek köszönöm a választ, nem nagyon kell figyelgetni magam, ha úgy szédülök , hogy nem merek kocsiba ülni és nem tudom a munkám elvégezni.
2-es vagyok. Ha frontérzékeny vagy, biztosra veszem, hogy nagyon-nagyon hamar feltűnik mindenféle figyelgetés nélkül is. :DD
Mióta egyik nap nyár van, másik nap pedig karácsony, azóta minden bajom van. Ha nincs front, panaszmentes vagyok.
Na ez a tavasz féleség nagyon nem akar kedvezni nekünk...-.- :D
Hetente jön egy 15 fokos lehűlés majd felmelegedés, némi havazás.
Ti hogy vagytok? Én nagyon kezdem ezt unni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!