Kb 8 hónapos kora óta bántja a lányomat, egy rokongyerek aki 5 hónappal idősebb, most 2 éves a lányom és bölcsibe jár mert dolgozom? Többi lennt
Tehát ez a gyerek férjem hugának fia, tépi a haját, neki vág elég nagy dolgokat, volt h vérzett is a lányom szája, kivesz a kezéből minden játékot, de nem csak kiveszi hanem tépi, a kaját is elveszi tőle, innivalót cumit, kedvenc dolgait! Agresszív csúnyán beszél verekedős utálatos!
És most bejelntette sogórnőm h abba a bölcsibe akarja íratni ahová a lányom jár! Férjem ki van akadva nem tudja hogy mondja ezt el a hugának, és kész vagyok, mert ha bekerül oda én kiveszem a lányom, de nagyon jól érzi ott magát 3 nap alatt beszokott nem akarom amiatt a gyerek miatt őt bántani. Nincs rá jó hatással ő is olyan lesz a környezetében, csúnyán beszél, csakh ő nem popsi simogatást kap érte, tehát meg ő miatta szidom is az én gyerekemet, aki egy angyal, a bölcsiben példamutató magatartása van, a legjobb kislány! Teljesen el vagyok kenődve mit csináljak???
Hát.. te jó ég. Én biztos nem tennék lakatot a számra, ha a lányomról lenne szó!
De nem teljesen értem, hogy ha a Tiéd most 2 éves, a rokongyerek meg 15 hónappal idősebb, akkor ő már elmúlt 3 éves, miért nem oviba iratják?
Jaaa, bocsi, úgy láttam 15 hónappal idősebb. Akkor így ok.
Akkor is a férjed beszéljen a húgával, mert ez igy nem állapot. :(
Olvassatok egy kicsit....
5 hónappal idösebb,nem 15 tel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!