Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mivel tudnám ösztönözni...

Mivel tudnám ösztönözni jövőre iskolás fiamat? Főleg óvónénik és tanárnénik válaszát várnám!

Figyelt kérdés
Most 6 és fél éves. Alapvetően okos, reál dolgokban kiemelkedő az érdeklődése. Tavaly az óvodapedagógus javaslatára még maradt az oviban, szerencsére, mert sztem most gondban lennénk. Mivel ösztönözhetném itthon, hogy legalább egy fél órát pl. a feladatmegoldó füzettel foglalkozzon és ne máshol járjon az esze?! Ami érdekli azzal órákat el tud foglalatoskodni. Köszönöm
2010. okt. 13. 08:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem probléma a tegeződés, és sok sikert a kicsihez!
2010. okt. 24. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha a gyerkőcöd el tud mélyedni abban ami érdekli, az teljesen jó. Felesleges feladatlapozni, meg kötelezően gyakorolni, csak megutálja az egészet előre.

A kötetlen játék a legfontosabb.

2010. okt. 28. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért érzed a feladatlapozást ilyen fontos dolognak?

Miben szeretnéd, ha fejlődne?

Vannak nagyon jó fejlesztő játékok.

Úgy sajnálom, hogy ilyen nyomást érzel, hogy ezt kell tenned a gyerekeddel.

2010. okt. 28. 22:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Mint már írtam, nem akarok versenyistállót:)

Csak egy egészséges átmenetet akarok az ovi és az iskola között. A játék és a kemény munka között. Ez a feladata az ovinak. Esetleg itthon rásegíteni erre. Élvezi is ezeket, csak a türelem rövid ideig tart. Lehet egyébként én reagálom túl ezt az egészet. Igazából fejleszteni sem akarom, mert nincs elmaradva semmiben. Sőt!

Nem idegesít ez engem annyira:)), csak felmerült a múltkorában ez a probléma az oviban. De lehet, hogy csak rossz passzban volt a fickó, mert azóta nincs "panasz" az oviban.

Köszönöm válaszod!

2010. okt. 29. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!