Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 8 éves lányom rendkívül...

8 éves lányom rendkívül rendetlen. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Hónapok óta megy a hajcihő, a szép beszéd, a rábeszélés, a hangosabb rábeszélés de nem megyek vele semmire.

Gondoltam arra, hogy egyszerűen bedobozolom az egész játékát, mert amikor rendet rakok , 2 nap múlva nem lehet belépni a szobájába. Játék játék hátán, a ruhásszekrénye kifordulva. Nagyon rendetlen a suliban is, a tolltartója renszeresen hiányos. Mit tennétek? Büntetés, vagy mi? A lelkemet kibeszéltem már...

2023. márc. 11. 16:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
26%

Az én 3 éves gyerekem minden este rendet rak maga után minden helységben. Különben nincsen esti mese, vagy más, altatáshoz számára fontos rituálék elmaradnak.

Meg kell találni az érzékeny pontjukat, és azon keresztül támadva elérni dolgokat. A rendrakás már annyira belerögzült a rutinjába, hogy nem is kell általában veszekedni vele.

2023. ápr. 11. 14:40
 22/23 anonim ***** válasza:
13%
Dirr-durr! Olyan kombót kapna, többet nem lenne rendetlen!
2023. ápr. 11. 20:42
 23/23 anonim ***** válasza:
74%

Én alapvetően rendszerető ember vagyok. Sokat adok a tisztaságra is.A legnagyobb lányomnak kifejezetten tehetsége volt a kupi csinálásra!

Most sem jeleskedik, már férjnél van. De látom, hogy ott a férje sokat segít a rend fenntartásában. A többi gyerekem rendben van, bár a legkisebb lányom hajlik a trehányságra.

Csak ő legalább megcsinálja, amit kérek.

Előbb vagy utóbb.... A középső mindig rendszerető volt, soha sem kellett cseszegetni!! Szóval szerintem ez nagyrészt veleszületett tulajdonság.

A legnagyobbal csinálhattam, amit csak akartam. Semmi sem használt.Pedig nevelve volt!!!

2023. máj. 26. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!