Egy 22 honapos kisfiunal ezek meg belefernek? Aggodom
27 eves vagyok elso gyerek nem tudom, hogy ez oke vagy sem.
Vemenyetekre lennek kivancsi mert nagyon aggodok.
ugy erzem valami nem stimmel nala.
Megnem igazan beszel mond egy par szot(pipi,allat hangot utanoz,nyisd ki,koszi) amit regularisan hasznal persze nem mindennap….De van olyan is hogy egyszer ki mondta utana mar nem hallottam tobbet. Anya-apat nem mondja, (apat mostanaban kezdte mondani) ha akar valamit huz minket a kezevel. Ha sir valaki o nevet…
Ami igazan furcsa, hogy sokszor nem figyel a nevere vagy ha beszelunk hozza nem nez oda elnez mas fele. Ezt a csaladtagok is eszre vettek.Ha megfogom az arcat, hogy nezzen ram meg akkor se nez oda!
Persze ez nem mindig van igy de eleg sokszor fordul elo. Sokszor hianyolom a tekintetet es, hogy figyeljen oda.
Egyebkent nagyon hiperaktiv kisfiu szerintem az atlagnal jobban. Par percig koti le valami. Kezet allandoan mozgatja. Nem igazan szereti ha simogatni akarom vagy megolelni de valamikor buj es ad puszit is.
Termeszetesen vedonot felkerestem aki annyit mondott ha megy bolcsiba es a nevelok is ugy latjak akkor referal tovabb. + megy hallas vizsgalatra.
Amugy boldog baba. Utanoz (foz,porszivozik,torolget,fesulkodik)
Van kepzeletereje is megeteti a plussoket neha beszel hozzajuk. Sokat beszel az o nyelven.
A jatekokat funkcionalisan hasznalja. (Autozik,kockazik,epit,ladbat gurit,firkal, kukucs jatek)
Szokott integetni amikor persze akar. Egyszeru utasitasokat erti (hozd,ide,dobd ki a kukaba,hogy kell fogat mosni) Szokott mutogat de nem mindig.
Sziasztok
Megkerdezhetem hogy ebben mi autista?
Csecsemokorban kicsit feszes volt az izomzata nem tudta jol forditani a fejet balra de hamar rendbe jott. Minden mas a mozgassal kapcsolatban idoben jott.
A szemkontaktus hianya aggaszt a legjobban es, hogy nem figyel sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!