15 hónapos a fiam és utóbbi időben borzalmasan hisztis és sírós lett. Ez fog javulni idővel ha neveljük ugye?
Így szoktam ahogy utolsó előtti írja, de ő meg kicsi nem ért meg mindig mindent még. Sokszor bejön sokszor meg nem de ezzel próbálkozom:).
Ezeket a bullshiteket hogy érzelmileg kielégítetlen stb. mindig az mondja akinek sima mázliból könnyebb eset a gyereke azt tapasztalom. Latok a környezetemben szamos gyereket akinek tesznek fejére aztán nem hisztis mert csak. Én rengeteget szeretgetem, puszilgatom, egész nap rá figyelek, játszunk, könyvét nézünk, bármit együtt csinálunk, rengeteget -beszélgetek vele ha ideges vagy sir sosem hagyom úgy. Életben nem hagytam sírni babaként, se egyedül, ezerszer okosabb és többet tud a koránal mert rengeteget foglalkozom vele. Szóval tudod ezek miatt a hozzászólások miatt érzik magukat sokan szar anyának. Hany de hány családot ismerek ahogy szószerint elmondták hogy az ő babájuk nem sírós nem hisztis mert ők remek szülők és valamit nagyon tudnak de ne aggódnjak mert majd én is belejövök és másodiknál ügyesebb leszek aztán nagy pofára esés volt mikor jött a 2. gyerek és olyan hiszterika volt hogy ott es rögtön eldőlt nem kell mégsem 3. Gyerek
Közben megkérdeztek védőnőt és azt mondta ez totál normális ennyi idősen es ne beszelgessek mas anyakkal mert akinek könnyebb eset a babája majd csak leolt és elveszi az onbizalmam xD. Genetika is ki milyen gyerek ki tudja melyik felmenőtöl épp mit örököl és az mivé áll össze. Ezer meg egy családot lat ahol az egyik gyerek a nyugalom szigete a másik meg nem és meg abban is egyezés hogy ez első szülött vagy második vagy harmad. Tartsak ki legyek türelmes és lesz eredménye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!