Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? Hogyan tovább?

Mit tegyek? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Olyan iskolába járok,ahol többnyire lányok járnak,alig van fiú és a lányok kiközösítenek...Nem értem miért?Nem vagyok csúnya....épp ellentkezőleg...Nem vagyok bunkó,próbálok mindenkivel kedves és megértő lenni és mégis....Kibeszélnek, hazúg pletykákat terjesztenek rólam,próbálnak keresztbetenni nekem és az a baj, h mindenki elhiszi....:Sszal ez a helyzet...Ráadásul kolis vagyok és a koliban történtek kihatnak a tanulásomra is és ha már rosszúl indul a nap nem teljesítek olyan jól.....
2010. szept. 25. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán éppen azért közösítenek ki ,mert írtad ,hogy jól nézel ki és talán ezmiatt azt hiszik beképzelt vagy!Tudod hajlamos az ember a külső alapján ítélni főleg még fiatalon .Mutasd meg nekik ,hogy ez nem így van! Próbálj barátkozni újj emberekkel, szólitsd le őket kezdeményezz te! Csak lesz olyan valaki akinek bejősz és bejőn a te stilusod!Ha nem müködik ez sem valószínű nem veled van baj!
2010. szept. 26. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben jártam. Engem azért közösítettek ki, mert vidéki vagyok, kolis voltam és a többiek pedig helyben laktak és jómódúak voltak. Kemény 4 év volt, még az osztálytalálkozóra sem hívta. Azóta eltelt több mint 10 év, dolgozom, a kolegáim szeretnek sok barátom lett, 2 gyermekem. Túl vagyok ezen a négy éven, de elhiheted nagyon sokat szenvedtem és küzdöttem ellenük. Volt egy lány akivel sokat beszélgettünk és egyedül ő volt a barátom. Túléltem, mert más választásom nem volt. Ez csak a középsuli volt, utána már nem volt ilyen jellegű gondom. Milyen osztályba jársz, hányadikos vagy?
2010. szept. 27. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:
10.es vok és drámás...művészeti suli...mindenki nagyszájú és persze mindenki imád szerepleni(feltűnősködni) mit tegyek? Én kedves vagyok, nap mint nap megkérdezem tőlük, hogy hogy vannak stb...de ők tényleg nem foglalkoznak velem, nem hívnak sehová meg semmi...De ok, ha ez ellen nem is tok mást tenni, de mit tegyek azzal, hogy ez a kiközösítés,egyedüllét stb a koliban van(már enni se mek le gyakran, mert nincs kivel, meg akivel...aki mellettem ülne)/fiúk meg ugye nincsenek/és ez a koliban történtek tényleg kihat a tanulmányomra, mit tegyek, hogy el tudjam különíteni a kettőt....???? Mert alapjában véve jeles tanuló vok, de mióta ez a helyzet azóta kapom az 1est+kettest...:( Mit tegyek?
2010. szept. 27. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Osztály társaid biztos leszbik!:D

Csinálj valami olyan dolgot hogy amikor meglátnak a suliba azt mondják hogy hmmm hát igen ez a gyerek....(persze ne olyat amivel beégeted magad XD

Vagy szedj fel a suliba valami befolyásos luvnyát akinek sok a barátnője!

Amúgy melyik suliba jársz hogy ilyen sok csaj van én is megyek oda :D

2010. szept. 29. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki ha lenne egy fiúbarátom:)

Bocsi de én sem tudok jobbakat mondani az elöttem irottakhoz :)

2010. szept. 29. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!