Mit tegyek hogy jobb legyen a helyzet a kislányommal?
Mar hathetesen ott akarta hagyni...anyósra..
Nem a gyerekkel van itt baj
#22: te jó ég!
Trollkodik v szefós?
24: visszaolvastam az összeset.
Ez a hathetesen lepasszolni nagyon durván ütött. :-((((((
Bakker, egy újszülött, szopós babát...?
ANyám....
Gyámügyet se ártana bekapcsolni...
Én nem látok bajt nála, az enyém is ilyen. Hátrafeszíti magát és úgy hisztizik, még a fejét is hátra csapja. Nehéz következetesnek maradni, aláírom. Volt egy rossz szokása, kb 2 hét alatt kiiktattam, úgyhogy megéri a következetesség!!!! Ha az a szabály, hogy ülve eszünk, akkor úgy eszünk és kész. Nem ugrálva, nem futva, nem kisautózás közben. Pár hét es megszokja.
Az én kisfiam csak az orvosnál kapott cumit kb 5 hós koráig, vagy ha utazni kellett, mert hát nem kaphatom elő vezetés közben a cickót. Szóval ritkán cumizott és nem is akartam rászoktatni, úgyhogy nem kapott csak maximum 10szer cumit, mégis kajsza fogú :) apukámnak is gyerekként kajsza volt, a pici apjának is. Nekem meg olyan szabályos mintha protkó lenne, szóval jelen esetben ez genetika... :)
Egyébként itt anyóst kéne a parkolóba tenni, elhiszem hogy hasznos tanácsokat is adott, meg szereti az unokáját, csak el van szokva a kicsi gyerekektől, ja és nem szabad egész nap szórakoztatni, kedves anyóska!
Én is ha így viselkedik a gyerekem, akkor van hogy megkérdőjelezem magam... Persze vannak elvárások felém is, de basszus xarni nincs időm egy jóízűt egyedül, ne kelljen már egész nap pattogni valamin, élni is kell. Akinek meg nem tetszik az húzzon hazafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!