Férjem 3.napja az anyjánál alszik mert beteg és nem akarja h elkapja a gyerek?
A gyereknek nem is hiányzik, ha napközbe látja akkor küldi ki a szobából. Haragszik rá?
2 éves
Egy szobátok van, vagy miért alszik máshol? Férjem is beteg volt, köhögött éjjel, így nem aludt velünk, nehogy felköhögje a kisfiunkat éjjel, de ezért nem költözött sehova , csak egy szobával arrébb.
Szerintem inkább a férjed szívesen megy anyucihoz ha beteg,mert otthon még mindig anyuci pici fia, akit kiszolgál és sajnálgat, mert beteg.
Inkább te haragszol rá, nem a gyerek.
Ezen jót nevettem.. Ne haragudj. Csak az jutott eszembe ,ha mi is mindig lépnénk ha betegek vagyunk ,2 ovis gyerek mellett.🤣
Mind a 4en külön költözünk...
Minden alkalommal amikor én beteg vagyok ,megyek anyámhoz ,és a férjem is az anyjához ,gyerekek ,oldjatok meg a napot.😅 Mi most betegek vagyunk.. bocsiiii. Vizuális típus vagyok ,és ezt most így elképzeltem.
Egy 2 éves apróság nem haragszik az apjára. Hidd el 😀
Apa meg szedje össze magát, és költözzön haza anyukától. Hogy tudjon pihenni este ,nem kell emiatt elmennie. Biztosítani kell otthon a feltételeket ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!