Se öltözni se elindulni nem akar. Kinszenvedes minden reggel elkesek a munkahelyemrol. 3 eves, 10 orat alszik ejszaka. Es sir hogy o nem akar.bolcsibe menni. Mi lehet a baj?
Szeret ott lenni elvileg szereti a bolcsisneniket es ok is szeretkk ot.
Szerintem ez tök átlagos. Nálunk és minden ismerősnél ez megy bölcsi előtt (de még van ahol ovi előtt is). Elindulni nem akar befele meg már szalad🤷😅
2022. ápr. 20. 20:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem is ez átalános jelenség.
Ne aggódj az enyémek sem akarnak felkelni, öltőzni főleg.. Vergődnek, hisztiznek.. Ha elindulunk semmi, oviba meg már rohannak be..
2022. ápr. 20. 21:05
3/7 anonim válasza:
Nálunk is van néha ilyen. Imádja a bölcsit, mikor ott vagyunk már beviharzik de itthon nyafi van..ma is kitalálta, hogy ő még a kanapén akar pihenni. Akármit mondtam nem tetszett, ő a kanapén akar még aludni azt mondta.
Nekem az válik be, hogy mondom neki rendben, de én akkor is megyek, majd délután jövünk apával. Ilyenkor elkezd készülődni.
2022. ápr. 20. 21:10
4/7 anonim válasza:
nálunk is ez van, húzza az időt: még alszok, még eszek....
öltözés is sokszor harc, de határozottnak kell lenni, aztan utána többnyire mar szalad az autóhoz...
2022. ápr. 20. 21:24
5/7 anonim válasza:
Óvodás lányom is ezt csinálja, pedig szeret óvodába járni. Csak nehezen ébred, nyűgös. Induláskor már semmi baja.
2022. ápr. 20. 21:47
6/7 anonim válasza:
A 18 éves fiam is ezt csinálja. Kb katasztrófa minden reggel. (És nem tartom jó opciónak, hogy ráhagyom és abbahagyja a gimit)
2022. ápr. 21. 09:10
7/7 anonim válasza:
Én még gimiben is ilyen voltam. Gondolom milyen jó buli lehetett minden áldott reggel a szüleimnek. Gimi végefelé hallottam először a kifejezést, hogy "éjjeli bagoly típus". Akkor megvilágosodtam. Ez az élet nem rám van berendezkedve. A mai napig életképtelen vagyok egész delelőtt, ellenben este/éjszaka hajnali 1-2-ig nagyon jól fog az agyam, ha kialszom magam. Pedig már 30+ vagyok, saját gyerekkel. Még pici, de meg sem lepődöm, ha ő is ilyen lesz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!