Milyen az életed egy értelmi fogyatékos gyerek mellett? Saját sztorid?
1 két normális válasz jön a többi meg bruhoges! Ennek az oldalnak kB annyi értelme van mint az Lmbtq mozgalomnak
Történeteket várnék, nem felesleges mellébeszélés Ha ezt itt meg lehetne érteni, akkor az lenne a legjobb nem? Ha meg semmi közöd a kérdéshez, akkor minek írsz? Nem TROLLKODNI akartam, bár lehet hogy ez az oldal csak arra jó, meg rengeteg cyberbullyt kapják azt tudjátok csinálni, ugye? Pl halálos megfenyegetes?
16, nincs sok közöd az értelmi fogyatékosokhoz, igaz?
Egy 60-70 Iq-val élő nem olyan, ahogy te elképzeled, nem nyálát csorgatva ül a sarokban. Képes lehet megtanulni írni-olvasni, számolni, ellátni magát.
16 /18 Nem max hülye vagyok Most akkor meg kellene mutatni a szakvéleményt, hogy elhidd?
Igen a 17-esnek igaza van! Nem sok közöd van az értelmi fogyatékosokhoz Az enyhe képes megtanulni írni olvasni számolni Szakgimibe is felveszik max nem lesz a legjobb tanuló! 4 egésze átlagára ő is kap oklevelet! Stb
18/19 Teljesen mindegy, hogy mennyi kérdést írtam ki! Az a lényeg, hogy sok közöd és tapasztalatod megelesed az értelmi fogyatékossal kapcsolatban nincs
Felsorolok pár szakgimnáziumot ahova enyhe értelmi fogyatékost felvesznek PL: Bókay János szakgimnázium, Raul Wallenberg szakgimnáziuma, Szemelweis Ignác... Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!