Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Milyen az életed egy értelmi...

Milyen az életed egy értelmi fogyatékos gyerek mellett? Saját sztorid?

Figyelt kérdés
Milyen nehézségekkel kell szembesülni minden nap , hogy oldod meg? Ki a legközelebbi támogatod ha van a gyerek mellett és miben segít neked A gyerek mit tanul "ha képes rá" Hogyan segítek a tanulásban Ha nem képes, akkor milyen közös programotok van?

2021. dec. 8. 02:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Akkor enyhe értelmi fogyatékos vagyok!
2021. dec. 8. 20:53
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, mer megint itt vagy?!
2021. dec. 9. 15:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
*már
2021. dec. 9. 15:23
 14/23 A kérdező kommentje:
Beteg vagyok és próbálok a többiekkel kommunikálni "De egy sztori után csak értelmetlen szitkozodás jön stb Pedig többre is kíváncsi voltam, de ez az oldal tetves sz*r
2021. dec. 9. 23:23
 15/23 A kérdező kommentje:

1 két normális válasz jön a többi meg bruhoges! Ennek az oldalnak kB annyi értelme van mint az Lmbtq mozgalomnak

Történeteket várnék, nem felesleges mellébeszélés Ha ezt itt meg lehetne érteni, akkor az lenne a legjobb nem? Ha meg semmi közöd a kérdéshez, akkor minek írsz? Nem TROLLKODNI akartam, bár lehet hogy ez az oldal csak arra jó, meg rengeteg cyberbullyt kapják azt tudjátok csinálni, ugye? Pl halálos megfenyegetes?

2021. dec. 9. 23:26
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy értelmi fogyatékos fogd már fel. Max hülye.
2021. dec. 10. 12:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

16, nincs sok közöd az értelmi fogyatékosokhoz, igaz?

Egy 60-70 Iq-val élő nem olyan, ahogy te elképzeled, nem nyálát csorgatva ül a sarokban. Képes lehet megtanulni írni-olvasni, számolni, ellátni magát.

2021. dec. 10. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
66%
17. A kérdező egy csomó kérdést kiírt már, linkeljek párat?
2021. dec. 10. 14:26
 19/23 A kérdező kommentje:

16 /18 Nem max hülye vagyok Most akkor meg kellene mutatni a szakvéleményt, hogy elhidd?

Igen a 17-esnek igaza van! Nem sok közöd van az értelmi fogyatékosokhoz Az enyhe képes megtanulni írni olvasni számolni Szakgimibe is felveszik max nem lesz a legjobb tanuló! 4 egésze átlagára ő is kap oklevelet! Stb

2021. dec. 10. 16:33
 20/23 A kérdező kommentje:

18/19 Teljesen mindegy, hogy mennyi kérdést írtam ki! Az a lényeg, hogy sok közöd és tapasztalatod megelesed az értelmi fogyatékossal kapcsolatban nincs

Felsorolok pár szakgimnáziumot ahova enyhe értelmi fogyatékost felvesznek PL: Bókay János szakgimnázium, Raul Wallenberg szakgimnáziuma, Szemelweis Ignác... Stb

2021. dec. 10. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!