Asd-ről többet?
Semmit nem ér a tejmentes és gluténmentes diéta ha a gyereked nem tej és glutenerzekeny, cserébe sok tapanyagtol megfosztod. Elküldött ez a pszichológus ételallergia vizsgálatra?
Ennek a pszichológusnak az lett Tovabbkuld téged a megfelelő szakemberhez, ahol foglalkoznak a beszedinditassal? Ismer ez a pszichológus autizmus specifikus fejlesztési módszereket?
Ha ezekre a kérdésekre nem a válasz akkor lehet csak a semmibe ontod a pénzt.
Hát igen, én már semmiben nem vagyok biztos.
Egyébként nem rosszindulatbol írtam amit írtam, csak van egy érintett gyerekem és amennyi baromságot mondtak nem hozzáértő szakemberek... Hogy most a kérdésed miatt visszajöttek ezek az érzések.
Hát elsősorban arra, hogy szinte senki nem ért az autizmushoz :(
Jó, ha sokat utána olvasol, mert még a szakemberek is javasolnak hülyeséget.
Baromsagok: ne használják napirendet, mert már beszél, és csak elrontom, ne jutalmazzam, ne belyegezzem meg, csak nagyon kell szeretni... Korábban: Pszichológus simán ramondta két évesen hogy biztos nem autista mert eszik rendesen és a szemébe nezett. És hogy engem kellene kezelni mert irrealisak az elvarasaim.
A bolcsiben is gázok voltak :(
De azért örülök hogy úgy javasolták a diétát hogy kimutatták az allergiát (remélem valami normális vizsgálattal ).
Ha nem beszél még a lányod remélem ilyen fejlesztést kap!
Bocsi még egyszer ha bunkonak tűnt az első hozzászólásom, csak már én is kicsit belebuggyantam a sok okossagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!