Mit csinálnátok a helyemben?
Van egy 18 éves középiskolás fiam.
Most utolsó éves.
Tavaly összejött egy lánnyal aki tőlünk jó 150 km-re lakik.
Sokat volt nála de általában hétvégenként de inkább ide hozta a lányt hozzánk.
A lány szülei kiskorában elváltak és az apja "nevelte". Az anyja nem is foglalkozott vele sokat.
Megkértem a fiamat, hogy ne hozza ide minden hétvégén mert mi is dolgozunk és pihenni szeretnénk nem a veszekedést hallgatni egész hétvégén.
Hát ez tartott 2 hétig de azt mondta a fiam, hogy nem akar hozzájuk menni mert igénytelen az egész ház.
Mosz ott tartunk, hogy szinte itt él a lány. Sőt.
A lány a fiammal akart egy iskolába járni és mivel nem akarták felvenni bekellett jelentenem a címünkre.
Mindent elintéztünk neki, hogy ide tudjon járni de most otthagyta az iskolát.
Délig alszik, nem csinál semmit.
Hazajövök nekem kell takarítani még az ő szennyesét is én mosom.
Halomban áll a mosatlan a mosogatóban. Ő felrakott lábakkal telefonozik a nappaliban.
Az apja egy forintot nem ad a lánynak.
A dezodort, a betétet és mindent az enyémből veszi el magának.
Marhára unom már megmondtam a fiamnak vagy visszaköltözeti az apjához vagy jelentem a gyámhivatalnál mert a lány 17 még csak. Könnyű neki, hogy csak eszik, cigizik meg alszik egész nap. Én meg tisztára súrolom a lakást utána.
Hiába mondom vigye vissza neki áll sírni mert szereti. Az apja egyszer sem volt nálunk a számát sem tudom.
Néha úgy kivágnám főleg amikor csúnyán beszél a fiammal aki még iskola után dolgozik mert a kisasszony dohányzik és mondtam, hogy hülye nem vagyok, hogy engem húzzanak le mindennel.
Sajnálom a gyerekemet nagyon.
De már idegileg nem bírom. És nem is akarom végignézni, hogy ölik egymást mert neki ez kéne meg az a gyerek meg dolgozzon rá.
Tudom nagyon hülye meg papucs a gyerekem. Hogy tudnám felnyitni a szemét, hogy mérgező ez a kapcsolat??
Zavarjam el a kislányt?
Kérdeztem tőle, hogy miért nem megy el dolgozni.
Azt válaszolta,hogy ki venne fel egy 17 évest.
Megkeresem a fiam telefonjába az apja számát és megmondom, hogy valamit csináljon vele.
Nem szenvedek vele egy percet sem.
A fiam vagy megérti vagy menjen vele és majd ott átértékeli ő is a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!