Másnak is ilyen a 10 hónapos babája?
Nem. Az én fiam a kezdetektől popódugó és rossz alvó volt. Hordoztam és úgy egy csomó mindent mdg tudtam csinálni. 10 hónaposan járni kezdett.
Amúgy én azt nem értem miért akarsz mindent akkor csinálni mikor alszik. Azt értem hogy a hangos dolgoktól sír de pl a főzés nem hangos. Vidd magaddal oda ahol épp dolgod van és akkor rá is látsz.
Igen, nekem is ilyesmi a kislányom és ilyesmi volt a kisfiam, aki már 4 éves. Szerintem ez tök normális. Felkel a zajokra, mert a mászással jobban kinyílt számára a világ, érzékenyebb a környezetére még álmában is. Az is normális, hogy összecsapott a házimunka, ez most egy ilyen időszak. Az anyósoddal ne foglalkozz, eleget izgul presszió nélkül is egy anya/apa, hogy jól csinálja-e a szülőséget.
Azt szoktam csinálni, amikor házimunkát végzet, hogy a kezem ügyébe teszek néhány játékot vagy valamit, ami érdekelheti és, amikor már tépi a nadrágom, akkor odaadom neki. Azzal elszöszöl egy kicsit, elfelejti, hogy előtte engem tépett. Ha már ez sem válik be, akkor felveszem és félkézzel folytatom a munkát, persze ez a kedvence. De aztán ezt is megunja és lekéredzkedik, akkor megint elmászkál, később megint tépi a gatyám és ez így megy körbe-körbe.
Ha nagyvécézned kell és ön- és közveszélyes a kicsi, akkor arra az időre tedd be a kiságyába néhány játékkal. Sanszos, hogy elégedetlenkedni fog, de ne csinálj magadnak betegséget. Ember vagy nem gép.
Jezus maria....
9.5 honapos lanyom van. Megnyugtatlak, az alvasa rosszabb mint a tiede, 6 hos kora ota napkozben 2x 20percet alszik, ejszaka legalabb 4x ebred.
Nem fogok versengeni melyikunknek nehezebb. De teny,hogy te nagyon nyapic vagy elnezest. Mit vartal mikor gyereket vallaltal? :D
Es milyen kajat nem lehet megfozni 30perc alatt? Te komolyan ott allsz a fazek mellett es nezed, hogy fol a zoldseg a vizben?
Ami a wczest illeti, egyszeruen lerakom a gyereket a wc ajto ele, es nezi hogy wczem. Ennyi, nem fogok beszrni vagy belcsavarodast kapni.
Az anyosra meg nem kell hallgatni.
Es istenem, ha egy kicsit koszos az a szonyeg?
En lanyomnak is volt idoszaka, hogy felt a porszivotol. Egyik kezemben gyerek, masikban porszivocso, es nagyjabol nulla perc alatt felporszivoztam, sirt, sirt, de kezemben volt, ki tudta birni.
Egy kicsit szedd mar ossze magad es legy eletkepesebb.
Es amig fenn van mit csinalsz? Nezed ot? Miert nem fozol, vasalsz kozben? Sir hogy vedd fel? Udv a szeparacios szorongasban, kicsit sir istenem, hisz mellette vagy nem mesz el.
Olyan verlazito, hogy ezek a nagy problemai egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!