Mi aggaszt legjobban a gyerekeddel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Milyen problémákkal, kihívásokkal kell megküzdened a mindennapokban? Mi az ami miatt legjobban aggódsz?Magatartásbeli gondjaitok vannak? Egészségügyi problémák?
Kérlek írjatok minél többen, minél többet! Mennyi idős gyerkőc(ök)ről van szó és mi a konkrét problémátok. Hátha kiderül a válaszokból hogy nem csak a mi lurkónkkal van baj, hogy nem vagyunk egyedül...
2010. aug. 19. 00:19
11/14 anonim válasza:
Engem az aggaszt, hogy a férjemmel teljesen más a nevelési elvünk...egyébként nagyon jó a párkapcsolatunk, de ezen rettentően össze tudunk veszni. Majdnem 3 éves a fiam és nagyon hisztis. Már kerestem a neten is un. nevelési tanácsadót, de a magán nagyon drága, az államiba meg "félek" elmenni. Nincs ott tapasztalatom, nevelési kérdésekkel be lehet-e menni. Csak azt lenne jó tudni, melyik irány a helyes és mindkettőnket a helyes útra terelni...
12/14 anonim válasza:
nekem 6 hetes a babám, és azt mondták hogy rossz a vérképe, majd kell meni ujabb vérvételre 2 hét mulva, félek hogy ne legyen vérszegény. a másik ami aggaszt hogy mindig ha a hátán fekszik csak jobb oldalon van a feje, de ha néz engem akkor forgatja balra is,
13/14 anonim válasza:
3 éves fiam nem mindig fogad szót. Biztos, hogy az én hibám, de elég aggasztó, hogy nem áll meg mindig, ha szólok neki. Frászt kapok, hogy egyszer emiatt baja esik. Most éppen erről próbálok a neten keresgélni, ötleteket, bevált recepteket, hogy visszaszerezzem a tekintélyemet... Nagyon nehéz szülőnek lenni, nem gondoltam volna. DE IMÁDOM!!!
14/14 anonim válasza:
az hogy hátha lesz, utálom a gyerekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!