Nem tudom mit kezdjek a 3 éves fiammal, adjatok tanácsot...?
Adott egy amúgy tündéri kisgyerek akit minden érdekel és nagyon okos.
Apósékkal lakunk. A párom hétvégente van itthon.
Sajnos az utolsó fél évben nagyon elvadul. Após ha eszébe jut játszik vele(nyúzza, húzza a kezét, persze nem durván, nyekteti akár szóban is) na ezt a fiam úgy dolgozza fel hogy engem üt vág. Persze a papa is kap belőle de én vagyok aki a többet kapja.Nagyon elegem van.
Amúgy apóssal olyan gond nincs tanítja, játszik vele rendesen csak ez. Nem tudom hogyan kezeljem. Elfogyott a türelem. Nem bírom. Az is rátesz hogy idén kezdte az ovit és hát az unokatesó és haverjai nincsenek rá jó hatással de amit ott tanul tőlük azt azért meg tudom vele beszélni. Egy két rossz szokás maradt amit még próbálok kezelni, leszoktatni. (Köpködés pl)
De ez a verekedés, csipkedés egyszerűen nem megy. Beviszem a szobába beülök az ajtóba hogy ne tudja kinyitni és várom hogy lehiggadjon. Aztán megbeszélem vele a dolgokat. Aznap még megy is szépen a dolog de másnap már nem.
Volt már persze a visszaadom is de mindig csak akkorát kapott hogy meg se érezte.
Valakinek valami tipp?
Tényleg nagyon kivagyok.
(Elköltözni nem szeretnék, csak ezt a viselkedést kezelni, hogy legalább amikor bedühödik ne rajtam vezesse le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!