Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Problémás gyerekek szülei,...

Problémás gyerekek szülei, nektek nem zavaró, ha csak a rosszat veszik észre a gyereketekben?

Figyelt kérdés
Az enyém rengeteget fejlődik. Apait-anyait belead ő is ès èn is, szinte napròl-napra làtom a vàltozàsàt. Felületes ismerősök, vadidegenek feljogosìtva èrzik magukat, hogy beszòlogassanak, amièrt nem úgy viselkedik, mint egy àtlagos idegrendszeri fejlődèsű gyerek. Ők csak hibàkat veszik figyelembe, nem làtjàk a fejlődèst.
2020. aug. 28. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Decemberi születésű. 2 éves és 9 hónaposan kezdte az óvodát, majd 2x járta a nagy csoportot. 7 évesen 9 hónaposan kezdte az elsőt. Szükség volt arra a plusz 1 évre az oviban, hiába volt kis okos, nem ült meg, illetve ami nem érdekelte azt magasról lekakilta, és ugye az iskolában ezt nem lehet. Még most is vannak viselkedés beli problémák (bekiabálja a jó válaszokat az órán, izeg mozog stb) de teljesen tudják kezelni, kontrollálni a gyereket, viszont sokat jelentett a plusz év az óvodában. Addig is hordtam fejlesztésekre. Egyébként kilógott a kis 6 évesek közt a magasságával. Egyébként is magas. Most 10 éves lesz, és 160 centi.

9es voltam

2020. aug. 28. 16:30
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es, mintha az én fiamról írtál volna, meg is néztem, hogy nem én írtam-e.

Mi is 7,5 évesen kezdtük az iskolát, eleve magas, kb. 2 fejjel magasabb az osztályban mindenkinél.

Ovi botrány volt, most már egész jól elvan.

Enyém is 10 éves, 165 cm.

2020. aug. 29. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!